Nightwish - Single Eva (Görüşlerim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    az önce eva single ını indirdim promo cd sini indirmeden bir dinleyeyim istedim acaba yeni vokalleriyle ne iş yapıtılar diye merak etmiştim bastım download a  bu grubu eskiden çok severdim eski şarkılarını halen severim lakin tarja ayrıldıktan sonra bayaa üzülmüştüm hata yeni vokalleri hakkında yazılanalr çizilenler yok epicanın vokali gelio lar falan filan derken anetta die karının biri geldi neyse download bitti attım winamp ın içine dinlemeye başladım sonra bi şok oldum yani bole dondum makinanın başında bir an düşündüm koskoca gothic metal yapan nightwish kanımı dondurdu adeta yaa POP müzik dinliyorum sandım bi an şarkının sonlarına doğru elektro gitar olmasa düpedüz POP tan farkı yok. Tuomas gerizekalısının yüzünden bu grup bence müthiş bir derecede hayran kitlesi kaybedecek ki kaybetmiştirde yani şarkıyı isteyen olursa upload edebilirim ama cidden çok boş :S bu gruptan bi cacık olmaz artık...daha önce dinleyen seven varsa bu grubu bi fikir alışverişi şabamın siz ne düşünüosunuz bu konu hakkında ?

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

yav kızı kovdular kaç gün ağlamış yalvarmış felan diye duymuştum ama kanımca artık naytwiş iş görmez diye düşünen ben

senin söylediklerinden sonra bu fikre daha bi sağlam ship çıkmaya kadar wermiş bulunmaktayım... gerçi çok sevmiyordum

ne yalan söyleyim aklımda kalan bi dark chest of wonders war bide she is my sin miydi neydi öle 2 parça within temptation

derim başka bişe demem son albümünü indir yok bulamazsan yarın upload edeyim

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Nightwish i çok severim severdim daa doğrusu tarja varken uzun bi süre vokal aradılar sonra dediler aradığımız voakli bulduk bide büyük bi bomba geliyomuş gibi sakladılar vokali yazık oldu gruba eskileri dinlemeye devam...

Abra Kadabra
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

tarjanın sesi duvar gibiydi :| annette nin sesi bin kat daha güzel bence iyimi oldu onu ileride göreceğiz :D

Annetta yı tanımak isteyenler : http://youtube.com/watch?v=5zTqO1Gtglw

Annettayla çekilen klibi izlemek isteyenler : http://youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ

Ayrıca promo albümünü indirmeyin aralarda habire bu promocddir dinlediğin şarkı bu diyerek reklam gibi geçiyorlar :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    grubun güzel şarkılarını söyleyinde bi indirelim :F tam olarak tanımam bu grubu bi kaç şarkısını dinleyelim bizde yorum yaparız :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    2fan abi koydugum vidyoyu izledim bu kadın berbat avril i koysan o da söyler böyle tarzı hiç tutmuyo bunun zaten gülücükler saçarak söylüyo şarkıyı :D hiç begenmedim phantom of the operaları var bunların bende ordaki kadının sesi pek güzel olmasada tarzı güzel :F

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Tarja ablamın yerine birini bulduklarını biliodum ama albumu dinlemedim, arkadaslar albume sahip biri upload ederse kendi fikrimizi edinebiliriz. Simdiden tesekkurler

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

kardeş albüm daha yolda çıkmadı yani promo cd si bide bu var eva single all bunu bi dinle hatta dinlemeyenlerde dinlesin slow müzik sevenler içinde ideal sayılır  :S

http://rapidshare.com/files/56864955/01_nightwish_eva.rar 

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

ben çok sewerdim o grubu ama dediin gibi çok bozuldu hastaydım o karının sesine hala da ole ama alternatif olarak

within temptation öneririm gothic metal olarak bunun seside çok süper isterseniz izleyin youtube dan öle indirin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

yada lacuna coil  helede WhenADeadmanWalks şarkısı bi kere dinleyin http://youtube.com/watch?v=rLS1UT70dgw işte..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

:/ bu ne ya .. yazık oldu :(

http://youtube.com/watch?v=xAKf1gTx7qM

:( nerde bu ses ..  

:|
Toplam Hit: 2047 Toplam Mesaj: 16