Nikola Tesla"Nın Ölüm Yıldönümü
-
Bugün 7 ocak, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük mucilerinden biri olan Nikola Tesla'yı 66. ölüm yıldönümünde saygıyla anıyorum.
-
benimde bügün doğum günüm yeni mücid olarak ben geldim :D
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------
benimde bügün doğum günüm yeni mücid olarak ben geldim :D
-----------------------------Koptum Yahu... :) Helal Gözümsün Hoş Geldin aramıza....
Hakket Pardon Burada güldük Hoş bişey değil, Adam Ölmüş. Allahtan Kendisine Rahmet Diliyorum. :|
-
Günümüz medeniyeti Tesla'ya çok şey borçlu.
Ben de kendisini saygıyla anıyorum.
-
bgn elektrikle calışan birçok seyi Teslaya borçluyuz, kendisini saygıyla anıyorm...
kendisi hakkında fazla bilgisi olmayanlar için: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=nicola%20tesla&folderid=34178 baya uzun bi yazı ama okumaya değer..
-
xz bunu yazdı:
tesla denen adamın bulduklarını yok etmesine borçlu olduğu söyleniyor şu anda yaşamaya devam edebilmemizin.
-----------------------------bende öle bişey duymuştum hocam bi gemi hikayesini biliyorum hatta teslanın ışınlanmayı icad ettiğini söyleyen bilim adamları varki adamın hayatını okuduktan sonra inanmamak elde deil :)
-
O kafasi asiri oranda einsteine gibi calismis bi zat ama o bi sirp.
-
xz bunu yazdı:
tesla denen adamın bulduklarını yok etmesine borçlu olduğu söyleniyor şu anda yaşamaya devam edebilmemizin.
-----------------------------doğru sayılır :).
-
Toprağı bol, mekanı cennet olsun...
-
enerji transferi teorisini tuttursaydı süper olurdu...
-
gogul logosunu değiştirmiş la Nikola Tesla için ölüm yıldönümü 7 ocaksa doğum yıldönümü bu gündür demekki:D