Nikon Yalama Olan Vida Sorunu
-
Arkadaşlar Nikon D5000 sahibiyim. Biliyorsunuz bu makinada ekran dönmelilerden. Neyse ekranın dönen kısmının vidasını çıkarmaya uğraşırken yalama oldu bildiğiniz yusyuvarlak oldu yıldız şeklindeki vidanın dişleri. Çıkarmamın sebebi ekranda ışık var fakat görüntü yok muhtemelen temassızlık yapıyor. Nasıl çıkar, kırayım diyorum içim gidiyor :S
Resimdeki ekran. Örnektir. Okla gösterdiğim yerdeki ufacık vida

Not: Garantisi dolduğu için gönderemiyorum
-
Garantisi dolsun hocam ne olacak.. servise gönder bi baksınlar kurcalayıp iyice bozma aleti.
-
ince matkap ile başındaki topuzu yedirp vidayi pasif edebilirsin cihazi açtıktan sonra da içerden bir yolla cıkar
-
MatrixNeo bunu yazdı
Garantisi dolsun hocam ne olacak.. servise gönder bi baksınlar kurcalayıp iyice bozma aleti.
Servise gönderdiğimde makinayı verdiğim gibi geri alma garantisi veriyorlar mı ? Kaç kez basıma geldi mesela pcyi verdim adamlara herif dış tarafını komple çizmiş dedim bu ne ? aldığımızda vardı diyor. Ona güvenemiyorum işte.
-
SpectatorX bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdı
Servise gönderdiğimde makinayı verdiğim gibi geri alma garantisi veriyorlar mı ? Kaç kez basıma geldi mesela pcyi verdim adamlara herif dış tarafını komple çizmiş dedim bu ne ? aldığımızda vardı diyor. Ona güvenemiyorum işte.
Pc ile fotoğraf makinesi bir mi hocam?..Ayrıca o pc ile ilgilenen adamın koyunluğundan kaynaklanan sorundur her servis öyle olacak diye bişey yok.Gönder bi baksınlar.Sana fiyat verirler kabul etmezsen gider alırsın bu kadar basit.
-
SpectatorX bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdı
Ben telefonumu verirken bütün hasarları yazmıştı, pil yamulmuş arka kasada çizikler ekranda çizikler falan. Ekranda bişey yoktu. formu okuduğumda düzelttirdim onu, ekranda çizik yok diye. o tarz bi tutanak tutuyorlardır, tutmuyorlarsa tuttur. başka sorunla gelmesin, gelirse itiraz için kanıt olur
-
tek yetkili servis buymus beyler doğrumudur ? http://www.nikonservis.com/
-
noname bunu yazdıSpectatorX bunu yazdıMatrixNeo bunu yazdı
Ben telefonumu verirken bütün hasarları yazmıştı, pil yamulmuş arka kasada çizikler ekranda çizikler falan. Ekranda bişey yoktu. formu okuduğumda düzelttirdim onu, ekranda çizik yok diye. o tarz bi tutanak tutuyorlardır, tutmuyorlarsa tuttur. başka sorunla gelmesin, gelirse itiraz için kanıt olur
Aynen hocam bu casper'in teknin servisindede vardı.gayet güzel bi uygulama.
-
İstanbul daysan sirkeci Hayyam pasajı na git derim, servis gerçirir.
-
allah allah sana kaç defa dedim getir sökeyim bakayım şu ekrana diye :S küçük el matkabının ucuna metal delen uçtan takacan vidanın başını sökecek kapağı zaten çıkacak çıkınca vidanın kalan kısmını pense ile çevirip çıkarcaz. olay bu
-
BosphorusPasha bunu yazdı
allah allah sana kaç defa dedim getir sökeyim bakayım şu ekrana diye :S küçük el matkabının ucuna metal delen uçtan takacan vidanın başını sökecek kapağı zaten çıkacak çıkınca vidanın kalan kısmını pense ile çevirip çıkarcaz. olay bu
agzına et kamernın mk sonra