Nimda Virüsü (Yardım)
-
Bugün bir müşterimin pcye flash takmasıyla bütün ağıma bulaşmış olan bu virüsten nasıl kurtulurum. *.eml uzantılı dosyalar her tarafta resmen ve sürekli çoğalıyor. acil yardım istiyorum arkadaşlar.
-
anti nimda yazılımı olması lazım
http://linkdotnet.tucows.com/files3/nimbda.zip
-
http://www.tamindir.com/anti-nimda-virus-killer/
Bu programı denedin mi ?
-
henüz hiçbirini denemedim devilkingtr'nin verdiği dosyayı indirdim. tarıycam şimdi. hangisini deneyeyim. kesin çözüme ulaştıysan seninkini deneyeyim.
-
deepfreze yok mu
-
citi verdiğimde o :))
-
Lotus bunu yazdı
deepfreze yok mu
deepfreeze var da. bir tek server bilgisayarımda yok. ana pc ve diğerlerinde var. ama komple şartelleri kapatmam gerekicek, müşteri olduğu için şu anda yapamıyorum. yapsam da bir işe yaramayacak. server'a da bulaşmış bu illet çünkü.
-
Darkparadise bunu yazdı
Bugün bir müşterimin pcye flash takmasıyla bütün ağıma bulaşmış olan bu virüsten nasıl kurtulurum. *.eml uzantılı dosyalar her tarafta resmen ve sürekli çoğalıyor. acil yardım istiyorum arkadaşlar.
bas formatı :D :D :P
-
ruhii bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
geç dalganı ruhi :D 50pcye 1günde nasıl format atayım :D
-
Darkparadise bunu yazdıruhii bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
ben atarım benim için çoçuk oyuncağı :)
Ankara'da 252 makineli meram internet kafenin teknisyenliğini yapıyorum..
-
SARI bunu yazdıDarkparadise bunu yazdıruhii bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
ben atarım benim için çoçuk oyuncağı :)
Ankara'da 252 makineli meram internet kafenin teknisyenliğini yapıyorum..
ora nerde la sarı :D duydum da hiç gelmedim =)