Nişantaşı Üni Hilesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

O konuda haklisin artik okunan okulun önemi yok her şey torpille oluyor. 

Torpil degil para :) adam sinirsiz kontenjanli bolum açıyor ya sen rahat ol %75 bursun hazir diyen gerizekali bir mutevelli heyet baskani var

Love is nothing without fucking.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bide böyle üniversitelere(?) gidip ben üniversite okuyorum/mezunuyum diyen bir kitle var.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

normalde bankalar elektronik,gıda,telekominikasyon,akaryakıt gibi harcamaları taksit yapmıyor. geri kalan ne varsa taksit yapmakta 9 taksit. hatta banka bunu yaparken sakso bile çeker sana. çünkü faiz alıyor.

şimdi senin işine gelecek olursak. sen şimdi müşteri hizmetlerini arıyorsun burdan bildiriyorsun yaptırıyorsun. ancak hsbc den başka banka bulamadınız mı amk. böyle lanet ve ne iş yaptığını ve yapacağını bilmeyen çalışanları varki lanet edersin. 

velevki yapmadılar o zaman haber ver kredi çıkaralım sana. taksitle ödersin.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

O parayı dersaneye versin, tekrar hazırlansın.

Ayrıca herkes üniversite okumak zorunda değil. MYO okusun çok istiyorsa. Sonra DGS falan birşeyler yapsın.

Tekrar ediyorum: herkes okumak zorunda değil!

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Bide böyle üniversitelere(?) gidip ben üniversite okuyorum/mezunuyum diyen bir kitle var.

+rep

Birde "bilmemne üniversitesini kazandım" demiyor mu? "Kazanamamışsın" diyorum yüzüne karşı o insanlara.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

+rep

Birde "bilmemne üniversitesini kazandım" demiyor mu? "Kazanamamışsın" diyorum yüzüne karşı o insanlara.

Hacı valla o bilmemne ünilerindeki bazı bölümlerin puanları çoğu devleti zkip atıyor o açıdan bence önyargılı olmamakta fayda var

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Hocam işin çözümünü biliyorum ben. Sana kartı çekip taksit yaptırabilirsin diyen elemanı bulup domaltmak suretiyle çeviriyorsun. Sonra kartını kıçının arasından geçirerek plastiğin oluşturduğu ısı ile kıçının kıllarını ağartıyorsun adamın. Ardından kartı yeniden pos cihazına sokup parayı geri yüklüyosun. Ha yok o şekilde çözemem diyosan, bankanın sana koyacağı vade farkı vaizini okuldan her türlü çamuru yaparak alıyorsun ve bankanın teklifini kabul ediyorsun.

DrKeworks tarafından 08/Eyl/15 23:16 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hocam hangi bölüm için 7,5 k ödediniz ? %kaç burslu ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

o elemana diyecen kardeşim dedin mi dedin... o elemana kitlerler yada.. kitlemezlerse bile o mebla değerinde burs gösterir üstünü kapatırlar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Adamın sorduğu soru dışında her boka karışmışsınız. Hasta mısınız nesiniz anlamıyorum.

Şu cüretkarlığa bak vay anasını be...

DadasAdam tarafından 08/Eyl/15 23:29 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 2486 Toplam Mesaj: 21
nişantaşi üni hile