Nişantaşı Üni Hilesi
-
mkyb bunu yazdı
O konuda haklisin artik okunan okulun önemi yok her şey torpille oluyor.
Torpil degil para :) adam sinirsiz kontenjanli bolum açıyor ya sen rahat ol %75 bursun hazir diyen gerizekali bir mutevelli heyet baskani var
-
Bide böyle üniversitelere(?) gidip ben üniversite okuyorum/mezunuyum diyen bir kitle var.
-
normalde bankalar elektronik,gıda,telekominikasyon,akaryakıt gibi harcamaları taksit yapmıyor. geri kalan ne varsa taksit yapmakta 9 taksit. hatta banka bunu yaparken sakso bile çeker sana. çünkü faiz alıyor.
şimdi senin işine gelecek olursak. sen şimdi müşteri hizmetlerini arıyorsun burdan bildiriyorsun yaptırıyorsun. ancak hsbc den başka banka bulamadınız mı amk. böyle lanet ve ne iş yaptığını ve yapacağını bilmeyen çalışanları varki lanet edersin.
velevki yapmadılar o zaman haber ver kredi çıkaralım sana. taksitle ödersin.
-
O parayı dersaneye versin, tekrar hazırlansın.
Ayrıca herkes üniversite okumak zorunda değil. MYO okusun çok istiyorsa. Sonra DGS falan birşeyler yapsın.
Tekrar ediyorum: herkes okumak zorunda değil!
-
torpedo_XL bunu yazdı
Bide böyle üniversitelere(?) gidip ben üniversite okuyorum/mezunuyum diyen bir kitle var.
+rep
Birde "bilmemne üniversitesini kazandım" demiyor mu? "Kazanamamışsın" diyorum yüzüne karşı o insanlara.
-
NoktaliVirgul bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
+rep
Birde "bilmemne üniversitesini kazandım" demiyor mu? "Kazanamamışsın" diyorum yüzüne karşı o insanlara.
Hacı valla o bilmemne ünilerindeki bazı bölümlerin puanları çoğu devleti zkip atıyor o açıdan bence önyargılı olmamakta fayda var
-
Hocam işin çözümünü biliyorum ben. Sana kartı çekip taksit yaptırabilirsin diyen elemanı bulup domaltmak suretiyle çeviriyorsun. Sonra kartını kıçının arasından geçirerek plastiğin oluşturduğu ısı ile kıçının kıllarını ağartıyorsun adamın. Ardından kartı yeniden pos cihazına sokup parayı geri yüklüyosun. Ha yok o şekilde çözemem diyosan, bankanın sana koyacağı vade farkı vaizini okuldan her türlü çamuru yaparak alıyorsun ve bankanın teklifini kabul ediyorsun.
-
hocam hangi bölüm için 7,5 k ödediniz ? %kaç burslu ?
-
o elemana diyecen kardeşim dedin mi dedin... o elemana kitlerler yada.. kitlemezlerse bile o mebla değerinde burs gösterir üstünü kapatırlar
-
Adamın sorduğu soru dışında her boka karışmışsınız. Hasta mısınız nesiniz anlamıyorum.
Şu cüretkarlığa bak vay anasını be...
DadasAdam tarafından 08/Eyl/15 23:29 tarihinde düzenlenmiştir