No-İp
-
Bu sıralr ip üzerindn bilgisayarlara girmeye merak sarmıs durumdayım fakat bn router dan bağlandığım için bilgisyara girme prolarını kullanmıyorm kullanabilmem için proxy den bağlanmam lazım bunun için no-ip.com sitesnden ıp almam gerekmiş bnde siteye üye olup ''ip Duc v.2.2.1'' prosunu inndrdn fakat program ilk kurulduktn sonra tarama yapıo ve altta 'edit host' dio yani oraya host adı yazmam gerekio işte sorunum orda oraya ne yazıcam? Bu konuda bilgisi oln 1 ark. yardm ederse sewinirm..!
-
Nese bn Sorunu Çözdüm kaldırırsanız ii olr bosuna kirlilik yaratmasın...
-
sorunun neden kaynaklandığını yaz ki başkalarıda faydfalansın.
-
chok aptaca 1 problem kafam ii di herhalde o gecce sizin karsınıza cıkmaz büyük ihtimal milyonda 1 nese www.no-ip.com bu sitedn proxy adresi saglıo sna bi tane ufak bi pro indiriosn o proda bn 1 türlü alamamıştm kendi proxyimide orada bi yanlıslık yapmıstm herhalde nese sonra aldım
-
peki elımızde ıpsı var adamın ıp nasıl kullancagız pc ye gırmek için
-
paylaşıma açıksa essential net tools ile dosyalara ulaşabiliyorsun hocam ip aralıklarını gir o zaten tarıyo kendisi
-
tmm da benım elımd eıp var ama pc ye nasıl gırecegımı bılmıyorum:S yardım
-
eğer karşı tarafa trojan serverini yollayıp açtırabilirsen clienti ile girebilirsin sitede trojan programları var ya da dediğim gibi ess. ile ip yi tarat paylaşıma açıksa paylaşılan klasörlere ulaşabilirsin ama çok da garantili değil hoca.
-
kardeş pekı dedıgın o prog. lınkı varmı yenıyımde:S
-
-
saol kardeş senden son bişey istıyecem karsıdakının IP sını tam olarak nasıl alacagımıda solersen sevınırım
Toplam Hit: 4634 Toplam Mesaj: 14