No-Ratio Kaliteli Türk Torrent Trackeri İstiyoruz
-
Arkadaşlar ülkemizde Hiç no-ratio güzel sunum yapan tracker yok ki ratio sistemi olanlarnda bazıları güzel ve kaliteli.. Ülkemizde bir bakımdanda tahribatta Tahribatta Kim No -Ratio Türk Trackeri ister merak ettim. Bunu Bir anket olarak düşünün Eğer olmasını istiyorsanız Neden olsun olmamasını istiyorsanız neden olmasın ile birlikte yorumlarınızı yapınız.. Belkide Türklerin fake yapmasında etkli bir sebeptir.. Bu Ratio olayı rahatça indiremeyip banlanma sürecinde Fake yapmak no-ratio olsa buna gkrek kalmaz belki alışkanlıklarımızda biraz azalabilir. (Aramızda Kalsın No-Ratio siteyede fake yapan var yani yok değil o kadar ileri gidenleri kınıyorum :) )
-
Ben tahribat müridleri arasında yönetimin izni alınmış bir torrent paylaşım olayı olsa ne güzel olur diye düşünmüştüm.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Ben tahribat müridleri arasında yönetimin izni alınmış bir torrent paylaşım olayı olsa ne güzel olur diye düşünmüştüm.
-----------------------------Bence de arkadaşın dediği gibi olursa daha iyi olur. Yoksa çok Hit&Run olur.
-
maxxis39 bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Bence de arkadaşın dediği gibi olursa daha iyi olur. Yoksa çok Hit&Run olur.
----------------------------- -
Ya hu zaten çoğu türk torrent sitesinde istenen ratio 0.6. Yabancılar en az 1 istiyor. No ratio olsa varya bak çok açık ve net konuşuyorum sen nah seeder bulursun :D
-
diamonique bunu yazdı:
Ya hu zaten çoğu türk torrent sitesinde istenen ratio 0.6. Yabancılar en az 1 istiyor. No ratio olsa varya bak çok açık ve net konuşuyorum sen nah seeder bulursun :D
habitrail bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
o değilde hacılar elinde zamunda weya herhangi güzel bir torrent sitenden dawetiye olan yok mudur :( warsa özel mesaj atabilirmi?
-
Ratiosuz site açıldı desek 500 indiren olsa bunun 3-4 tanesi seed eder. Site masrafı çok fazla. olur şey degil.
-
Türklerin bu işi yapabilirliğini kanıtlamak gerek .. Dolu No-Ratio varki yabancı olarak süper durumda
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Aslında üye alımı titizlikle yapılırsa bu sorun ortadan kalkar. Herkes tanıdığı, güvendiği kişileri davet eder. Davet edilen kişinin olası bir ters hareketinde davet edene de yaptırım olur, kurallar katı olursa güzel bir ortam oluşur. Kim uğraşır tabii orası ayrı mesele.