folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Nod 32 Vurgunu (Minik! Bir Araştırma)

Nod 32 Vurgunu (Minik! Bir Araştırma)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Geçenlerde Eset Nod 32 key kaydı yaparken kayıt sonrası bana verilen kullanıcı adları dikkatimi çekti. Bu da antivirüs sektörünün ne kadar vurgun yaptığının bir göstergesi adeta. Şimdi alt alta sıralayacağım şifresiz kullanıcı adlarına dikkatinizi çekmek istiyorum.

License username:EAV-17924842
    License password: ************
                              26/06/2010                                      3 dk. arayla 2 key  kaydı fark 20

License username:EAV-17924862
    License password: ***********
                              26/06/2010

1 gün arayla key kaydı fark  28868

License username: EAV-17953730 
    License password:  **********
                                27/06/2010
                                                                                    5 dk arayla  key kaydı fark  342

License username: EAV-17954072 
                                27/06/2010
                                                                                    5 dk. arayla  key kaydı   fark     8

License username: EAV-17954080 
                               27/06/2010
                                                                                    5 dk. arayla key kaydı  fark       5

License username: EAV-17954085 
                               27/06/2010
                                                                                     5 dk. arayla key kaydı fark        23

License username: EAV-17954108 
                               27/06/2010
                                                                                     5dk. arayla key kaydı fark         75                        

License username: EAV-17954183 
                                27/06/2010

Benim kayıt yaptığım yarım saat içerisinde ortalama 450 key kaydı gerçekleşti. Ki sadece 1 gün arayla yaptığım key kaydı farkı ilk keyde de görüldüğü gibi 28868 gibi hafife alınmayacak bir rakam. bu rakamı  ortalama bayi fiyatı olan 25 tl ile çarptığımızda  721.700 TL   yapıyor.  Bu da Nod 32 nin   24 saat bile olmadan yaptığı kazancın sadece bir kesiti.

Normalde 1 Yıllık  tek kullanıcılı Antivirüsün son kullanıcı fiyatı 45 TL dir.  Bu adamlar son kullanıcı satışı da yapıyorlar gerisini siz hesaplayın artık (:

Bir de birşeyi farkettim ki tek kullanıcı keyi verilmesine rağmen ben 1 key ile sayısız makine kurabiliyorum. Patlama falan da yaşanmadı. Şimdi bir test yapacağım ve sizle  kendi kaydettiğim birkaç keyi paylaşacağım. Eset Nod 32 kullanan varsa benim verdiğim keyleri kullanabilir.  ortalama   10-12 ay arası bir süresi var. Eğer patlama yaşanmazsa  kayıt altına aldığım bütün keyleri paylaşacağım.  Ha Nod 32 fix kullananlar vardır ya da 10-15 günlük keylerini yenileyenler vardır onları da araştırdım. Eksik update yapıyorlar. Hiçbiri orjinal keyin yerini tutmuyor.

Bilgilerinize (:

Kullanıcı adı: EAV-17406594
    Parola:         338tfhdfxx
    Bitiş tarihi:    13/06/2010

Kullanıcı adı: EAV-17440965
    Parola:         xn4p4ra6f8
    Bitiş tarihi:   14/06/2010

Kullanıcı adı: EAV-17835902 
    Parola:         x4atk7ten6
    Bitiş tarihi:    23/06/2010

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    hacım bu keyler nod 32 antivirüs içinmi smart security içinmi?

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    pardon onu yazmayı unutmuşum  Antivirüs için geçerli.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Hacım sen nod32 de mi çalışıyon, anlamadım?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    nod32 nin bir keyi bircok makinede kullanma acigi uzun zamandir var. patlama yasanmiyor, belkide kullanici sayilarini arttirmak icin yaptiklari bisey. kullaniciyi nod32 ye iyice alistirmak. fuarda nod32 yetkilileri ile konusmustum. onlarda biliyor bu acigi..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    hacım şu anda keyler çalışıyor bakalım sonrası ne olacak

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

işte bu linkte: http://www.for-ever.cn/nod32/

Key güncelleme sitesinden yeşil renkte yazılan
    keylerle aktif hale getirip bu yolla key güncelleyerek
    sürekli kullanabilirsin. ben bu şekilde kullanıyorum.

eskilerden kim kaldı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    perfect xp ile gelen nod 32 50 yıllık lisans yazıyo kaç senedir kullanırım bi kere key olayına girmedim ben paşa paşa işliyo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------
    perfect xp ile gelen nod 32 50 yıllık lisans yazıyo kaç senedir kullanırım bi kere key olayına girmedim ben paşa paşa işliyo
    -----------------------------
    Perfect xp nedir? Eğer kişiselleştirilmiş xp ise rootkit taraması yapmanı öneririm.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar tekrar söylüyorum  fix veya  50-100 yıllık lisanslar  fos.  sağlıklı güncelleme yapmıyorlar. indirilen datalara göz gezdirin ve nod32 nin sitesinde günlük yapılan güncellemelerin ayrıntıları var. karşılaştırın eksik olduğunu göreceksiniz.

ayrıca SpoofU  karıştırma orasını p:

konumuz key değil aslında vurgun olacaktı ama konu kaydı yine. (:

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Hocam peki sizce nod 32 iyi bir Antivirüs programımı ? Yadan en iyisi sizce hangisi?

Toplam Hit: 2963 Toplam Mesaj: 13