Nokia 2300 Master Kod Sıfırlama
-
Arkadaşlar nfader.su ile denedim olmadı. Bildiğiniz (Nokia 2300 master kod sıfırlama için )başka site ya da yöntem var mı?
-
Nfader.su nereden baksan 2005'ten beri var ancak ben o siteden güvenlik kodu kırabilen duymadım, görmedim.
-
mkyb bunu yazdı
Nfader.su nereden baksan 2005'ten beri var ancak ben o siteden güvenlik kodu kırabilen duymadım, görmedim.
ben zamanında kırmıştım ama şimdi işlemiyor
-
İlginç. Zamanında Nokia 8310'da denemiştim açılmamıştı. O zamanlar forumlarda Rus hackerların bu siteyi imei numaralarını toplamak için açtığı konuşuluyordu.
Birde şunu dener misin? :
*#7780#12345 olmazsa sonuna kare ekle.
-
nokia ya mail atsan söylemezler mi ?
-
ilteris bunu yazdı
nokia ya mail atsan söylemezler mi ?
denemek lazım
-
mkyb bunu yazdı
İlginç. Zamanında Nokia 8310'da denemiştim açılmamıştı. O zamanlar forumlarda Rus hackerların bu siteyi imei numaralarını toplamak için açtığı konuşuluyordu.
Birde şunu dener misin? :
*#7780#12345 olmazsa sonuna kare ekle.
olmadı hocam
-
Master Code Generator tek seçim ki denemişsin zaten.
Bazı modeller için kod işe yaramıyor.
Şöyle olabilir, güvenlik kodunun işe yaradığı bir IMEI tespit edip, Nokia 2100'a data cable ile bu IMEI'yi kopyalayıp, değiştirebilirsen olabilir.
İşlemden sonra orijinal IMEI'yi geri yüklersin. Ancak master code bu durumda yine işe yaramayacağı için güvenlik kodunu orijinal IMEI aktifken değiştirirsin.
Karışık geldiği için step by step olarak anlatırsam,
...
1. Master Code Generator ile oluşturan güvenlik kodunun çalıştığı bir Nokia telefon bul ve IMEI'sini not et.
2. Nokia 2100 için data cable bul.
3. IMEI Changer programı bul.
4. Nokia 2100'a Master Code'un çalıştığı IMEI'yi kopyala.
5. Nokia 2100'ın güvenlik kodunu değiştir (manual).
6. Nokia 2100'ın orijinal IMEI'sini geri yükle.
-
hocam o telefonu ne yapacaksın ? neden bukadar uğraş veriyoesun 5 liralık tlefon için ? merak ettim.
-
ilteris bunu yazdı
hocam o telefonu ne yapacaksın ? neden bukadar uğraş veriyoesun 5 liralık tlefon için ? merak ettim.
Kullanacak adam? Telefon al adama kullanmasın
-
nurulmac11 bunu yazdıilteris bunu yazdı
Kullanacak adam? Telefon al adama kullanmasın
Kral müridsin Nurulmac11. Kargo adresi ver sana en sevdiğim sakızdan alıp gönderecem