Nokia 3120 Classic Telefona Video Atamıyorum !
-
Bir arkadaşımın tlefonu 3120 classic. Pcmden beğendii bazı videoları onun cep telefonuna atmamı istedi ama video biçimi desteklemior gibi bişeyler çıkyor. uzantısını deiştirdim telefona atmadan önce pcde. en son 3gp yaptım aa oda olmadı. help me !
-
Türkçeni düzelt biraz. Uzantısını nasıl değiştirdin? Bir programla dönüştürerek mi yoksa el ile mi?
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
Türkçeni düzelt biraz. Uzantısını nasıl değiştirdin? Bir programla dönüştürerek mi yoksa el ile mi?
-----------------------------Türkçem gayet düzgün sen anlamadıysan beynine format at bence.
-
Sakinn :)
-
senem35 bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------Türkçem gayet düzgün sen anlamadıysan beynine format at bence.
-----------------------------hem sorunlu hemde küstah.
beğendii kelimesini bana tdk dan bulup getirebilirmisin güzel türkçenle?
-
senem35 bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------tlefonu
pcmden
desteklemior
deiştirdim
help me !
türkçem gayet düzgün derken?
-
bilader bi kerede yardım edip şunu belirtin :|
-
obie bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------tlefonu
pcmden
desteklemior
deiştirdim
help me !
türkçem gayet düzgün derken?
-----------------------------bir yabancı için gayet düzgün diyodur belki :D
piyasada programlar var yada nokia nın kendi software i bu işi yapmıyor muydu?
-
nokia pc suite ta videoları aktar bölümünden gönder telefona. kendisi formatını değiştirip atıyor.
-
ivy bunu yazdı:
-----------------------------nokia pc suite ta videoları aktar bölümünden gönder telefona. kendisi formatını değiştirip atıyor.
-----------------------------Deniycem tşk ederim
-
Diğer çok bilmiş üyeler bu kadar gevezelik edeceğinize bir fikir verseydiniz de bi işe yarasaydınız