Nokia 5800 Xpressmusic Almayı Düşünüyorum..
-
Arkadaşlar bu telefonu kullananlar varmıdır?? Memnunlar mı? bi de sormak istediğim bi nokta var wlan bağlantısı yalnız 3g versiyon diyor..O nasıl oluyor? yani normal wlan ağlarına bağlanabiliyorlar mı bu telefonu kullananlar?
-
bağlanıyo normal wlan a
dokunmatiği resistive yerine capasitive olsa harika telefon
bkz: kadı kızı
-
Normal WLAN ağına bağlanabilirsin bende kullanıyorum, memnunum.
-
dokunmatiği olduğu için fazla kasıyor mu?? =)
-
memnunum kullanmam dediğim kamera ve gps ini kullanıyorum gayet memnunum
sesi de güzel veriyor
-
bende bu ayın 26 sında alacam kısmetse. İlk seride donanım hatası vardı sonradan o kalmadı. Kasa açıklığı problemleri vardı ilk üretilen seride. İlk serisinin hiçbiryerde kalmadığını düşünerekten güzel telefon. Tam anlamıyla f/p ürünü
-
Tavsiye ederim.
-
500 tl ye alabileceğin en donanımlı telefon
gps çok işe yarıyor bilmediğin bi semt te adres arama derdinden kurtarıyor
ses konusunda da çok iyi 8gb hafıza var biraz fazla müzik yükleyince şişebiliyor (4 versionunda öyleydi yeni version yükleyince henüz denemedim)
wlan kullanımı çok esnek bazı siteler 3g bağlantısı isteye biliyor bu konuda sorun çıkartmadan wlan la bağlanmaya devam ediyor
kısaca şekil telefon
-
Hocam konunu baltalamak gibi olmasın ama 5800 kullananlar kullandıkları en çok ihtiyaç duydukları uygulamaları, oyunları falan upload edebilirler mi? Hacksiz yüklenebilecek sertifika ya da key girilen tarzda olması tercih sebebidir :)
-
wlan olduğu için uygulamarı ovi mağazadan çok kolay indirebiliyoruz
su terazisi bile var :D -
yani ilk seri kalmamışsa hem fiyat uygunluğu hemde kullanılabilirlik açısında iyi olduğu için güzel bir telefon..=)
@twilight_flame bncede paylaşabilirler bizimde işimize yarar..=)