Nokia 5800 Xpressmusic Kullananlar
-
hocalar cihazın aynısından bende de var. sizin telefona yüklediğiniz programlar oyunlar felan varsa burda paylaşalım dedim.
arkadaşın biri kameranın flaşh ını bir programla fener olarak kullanıyor :| programıda vermedi göt :D sizin bildiğiniz böle güzel oyun program varsa paylaşırsak sevinirim.
yahut indirdiğiniz sağlam siteler felan vs ..
saygılar
-
www.maxicep.com Hocam telefon ve telefon programları konusunda verdiğim siteyi takip edebilirsin. Aynı zamanda burada yöneticiyim.
-
flashı fener olarak kullanma programı:http://store.ovi.com/content/12867
http://www.mobiletr.net/thinkchange-fingerprint-v2-6-sertifika-hatasiz-full
-
hocam oviden indir strobe diye bi program var hep sabit fener gbi hemde istediğin hızda yakıp söndürme için kullanılan bi prg.
messenger indir(orjinal birebiri)
nfs veya asphalt 4 gibi oynlar indirebilirsin
batryanın ne kadar kaldığını göstern program indir
acil telefonlar diye bişey var numaranın üstüne tıklayınca arıyor.
aklıma gelen olursa yzarım . :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------
www.maxicep.com Hocam telefon ve telefon programları konusunda verdiğim siteyi takip edebilirsin. Aynı zamanda burada yöneticiyim.
-----------------------------hocam nick neydi. Ayrıca, catty'le muhabbetin var mı ?
-
hiç gerek yok o sitelere 5800 da wifi ile bir modeme bağlanıp ovi store uygulamasına girin orda oyunlar uygulamalar kısmı var. ben herşeyi ordan indiriyorum ilginç ve güzel uygulamalar var.
-
Verilen Bilgiler İçin Teşekkürler (:
-
Bir de ekranın sol tarafına çubuk şeklin de ev teması vardı (Birisin de gördüm)
Bunu yüklemeyi bilen var mıdır ?(Kısayol için)
-
Amd-x bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------hocam nick neydi. Ayrıca, catty'le muhabbetin var mı ?
-----------------------------Kullanici adimi sonra soylerim dur biraz sohbet edelim :) Sen catty' i nereden taniyorsun hocam ?
-
mperk bunu yazdı:
Bir de ekranın sol tarafına çubuk şeklin de ev teması vardı (Birisin de gördüm)
Bunu yüklemeyi bilen var mıdır ?(Kısayol için)
-----------------------------Orange Home Screen diye arat hocam.. :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Kullanici adimi sonra soylerim dur biraz sohbet edelim :) Sen catty' i nereden taniyorsun hocam ?
-----------------------------pm'den dön hoca. burdan olmaz o iş :|