Nokia C3 Vs Nokia E63
-
bi arkadaşımda e63 gördüm çok hoşuma gitti. fiyatını da tam hatırlamıyorum da uygun bişeydi. blackberry stayla bi telefon istiyorum yani kısaca. geçen bi telefoncu da c3 var dedi e63ten iyidir 360 dedi fiyatına.
sizin öneriniz nedir? e63 iyi midir? c3 nasıldır? hangisi üstün ya da altenatif önerileriniz var mı?
-
fiyatlarını da sorucam size
-
hocam bundan 2gun önce nokia c5-03 aldım gayet güzel tel ama benim gordgm bi kac eksk var kısacası tavsıyemdr fiyat olarak 470 e aldm
-

-
kartal onu ben de yaptım nokianın sitesinden. yine de teşekkürler.
csr hocam o fiyat bana fazla. 360 için bile fazla diyorum da çok iyiyse kasardım hani.
-
kim diyorsa c3 daha iyi, malın tekidir , e63 c3 e 10^googolplex basar. 3g bile yok c3 de, bence 3g olmayan telefon artık telefon deildir.
http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=416&cp=616
c3 ün tek iyi yanı bir kaç gram hafif olması :)
-
up
-
hangısı ucuzsa onu al
-
c3 şu anda 320lira civarı,hatta daha ucuz bile olabilir :) 360a ben aldım 1hafta geçmedi fiyat düştü :D sana tavsiyem e63 kesinlikle!!! c3ün tek güzel yanı tasarımı,o da ekran çizildikçe kayboluyo :p e63 s60 ve3gli...c3te bi halt yok,normal bildiğin nokianın klavyeli bide wifilisi...e63 al! yada x2mi ne var bu şekil ama özelliklerine bi bak
-
şekle bakıyosan %100 c3
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
şekle bakıyosan %100 c3
-----------------------------kullanılabilirliğe, rahatlığa bir de nette gezinmeye bakıyorum. 3g ya da şekil (kullanımı bozmadıkça) önemli değil.