Nokia E6 Yetkili Servis Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Selam hocalar. 2011 aralığında satın aldığım ve severek kullandığım bir e6 ım var. Suya falan düşmedi asla temas daha olmadı gözüm gibi baktım. Bir kere yere düşürdüm onunda izi mevcut ama kuru zemindeydi. Hafıza kartı hiç kullanmadım ve bilgisayara dahi 1-2 kez taktım ki bilgisayarımın temizliğin güvenirim. 1 ay önce servise(teleservis) götürdüm.

1. gidiş arızları;

*Görüşme sonlandıktan sonra arama ekranında kilitlenip kalıyor

*Şarj sırasında telefon çok ısınıyor

*Batarya kapağı alındığından beridir gevşek

*joystick tuşu tam basmıyor,yeriner oturmuyor

*kendi kendine kapanıp açılıyor

3 gün sonra geri aldım ve bana yazılan cevap şu;

-''Mekanik parça değiştirilmiştir(joystick ve tuş takımı). Yazılım güncelleme ve genel ayar bakım yapıldı. Cihazın tamir süreci başarı ile sonuçlandı. Hafıza kartı bozuk/ virüslü ise soruna sebep olur! Hafıza kartınızı formatlamadan telefonunuza takmayın. Telefonda uzun süreli görüşme,internet baglantısı sırasında,kamera, 3g görüşme, bluetooth bağlantısı esnasında işlemci normalden fazla ısınır bu normaldir. ''

Cevabı aldım. 3 gün kullandım ve tekrar resetledi kendini, ardından görüşme sonlanınca o arama ekranında yine kilitlendi yine götürdüm.

2. gidiş arızaları;

*cihaz 2dk görüşmede bile ısınıyor

*cihaz donuyor ve kapatılıp açılmadan düzelmiyor

*arama ekranında kitleniyor

*mmc kart hiç kullanılmamış kullanılmıyor

*karşı taraftan ses kesilerek geliyor

3 gün sonra işemleri bitti gittim aldım ve verilen cevap.Batarya test raporu vermişler saglam olduguna dair,

-''Batrya raporu ektedir saglamdır. belirttiğiniz arıza telefonda gözlenmemiştir. tamir süreci başar ile sonuçlanmıştır. yeniden sorun devam ederse ön kayıtta denettırerrek teyit alarak kayır yaptırınız. not: sim kartınız bozuksa ayrıca soruna neden olabilir.''

4-5 gün kullandım ve yine götürdüm. aynı ktlenme ve resetten dolayı.

3. gidiş (kısaca);

*donma devam ediyor

*reset atıyor

*arka kısmında ısınma devam ediyor

*servise geldiğinden bu yana artan arka kapaktaki boya atmaları ve ekran içinde toz tanecikleri

Ve bu sonuncunun cevabı de fotografla bana iletilmiş. 

-'' tamirsiz iade. sıvı teması.''

http://imageshack.us/photo/my-images/35/displayua.jpg/

bugün gittim ve yetkili servis yetkilisiyle görüştürdüler sagolsunlar. Dediklerim aynen şöyle;

Ben bu telefonu almıyorum. İlk günden beridir hep aynı arızayla geliyorum salak saçma sebeplerle yapıldı edildi diyosunuz ama bi değişim göremiyorum. hafıza kartı kullanmadığım halde virüstendir diyip yolladınız ama o kadar teknoloji cahili değiliz. ısınma problemine internete girince ısınır dediniz o artan ısınmayı bende bilirim. karşınızdaki müşteriyi cahil sanıp kendinizce akılı cümleler kurup yazıp yolluyosunuz . ben bu sefer almıyorm bu telefonu tamir olacak bu telefon ki tamiri de size kalsın. niyetim çirkeflik değildi telefonumu yaptırmaktı ama madem siz böyle dalavere yapıyosunuz bende o zaman 3 kere geitirdim sorunum düzelmedi iadesini istiyorum değişimini dahi kabul etmiyorum dedim ve bıraktım yeniden son kez üst servise gönderilecek dediler ama yine geri gelirse  hakem heyeti falan devreye girecek yasal haklarınızı arayabilirsiniz dedi.

O fotograftaki yerde cihazın kapalı kısmında kalıyor yanı tüm beyninin oldugu yerde. adamın dedıgıne gore o sıvı teması olan yer de sım kart hafıza kartı ve usb gırısının tam arası. ben oraya nasıl sıvı temasın bulunabılırım hıc anlamadım her girişin bir kapağı mevcut zaten.

Çok uzun oldu farkındayım ama bana bir yol tarif edin ki bu milleti salak sana yetkili servisle başa çıkabileyim. olası bir tamirsiz geri dönüşte hakem heyeti dahil hangi adımları izlemek lazım yada şuan beklerken başka neler yapabilirim. Şikayetim var a yazmak işe yararmı bu durum da?

Bir var,Bir yok..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

9 kere nokia 58000 ım gitti sırf pisliğine yaptım bak bana gıcıklık yaptılar ekranı çizikti dokunmuyor dedim değiştirdiler toz  doldu 4 kere tozdan gitti en son sıvı teması dediler dedim 8.gidişinde sıvı teması yok aldığım gibi 9. kez servise verdim bayiide dedim sıvı teması imkansız.açık adresinizi alayım dava tebligatı için dedim verdiler 1 saat sonra telefon geldi

-.... bey nokia e5 mi c5-03 mü diye

korkma hocam bas gaza devam et bi bok yapamazlar kvk mı teknik servisin?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Yok hocam ne korkması devamını getiririm zaten siz merak etmeyin dedim siz yeterki iademi yapın, yapılmazsa hakkımız size bırakmam dedim. Teleservis(brightstar yazıyodu kutuda) teleservise götür dediler. Yani benimde anlamadığım nokta aynen seninki gibi üstad sıvı teması vardıda artık iade isityeceğim yada değişim yaptıracağım zaman mı çıktı? he unuttum bi de adama bunu da dedim cevabı '' gözden kaçmıştır çok küçüktür ondandır '' oldu. Gülermisin ağlarmısın :)

Bir var,Bir yok..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı

Yok hocam ne korkması devamını getiririm zaten siz merak etmeyin dedim siz yeterki iademi yapın, yapılmazsa hakkımız size bırakmam dedim. Teleservis(brightstar yazıyodu kutuda) teleservise götür dediler. Yani benimde anlamadığım nokta aynen seninki gibi üstad sıvı teması vardıda artık iade isityeceğim yada değişim yaptıracağım zaman mı çıktı? he unuttum bi de adama bunu da dedim cevabı '' gözden kaçmıştır çok küçüktür ondandır '' oldu. Gülermisin ağlarmısın :)

zaten kvkya gönderiyorsun onlar direkt teleserviceye gönderiyorlar.olmadı yurt dışı teleserviceye mesaj at kan alırlar bence tr teleserviceden

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

bu da güzel fikir eyvallah:)

Bir var,Bir yok..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı

http://desmond.imageshack.us/Himg35/scaled.php?server=35&filename=displayua.jpg&res=landing

bu sıvı temas sayılmazki :) bence cihazı yenisiyle değiştirirler serviste bir müşteriyle bukadar uğraşmak istemez yenisini verir eskisini fabrikaya yollar bukadar basit tabi sana biraz spor yaptırmadan bırakmazlar :) kolay gelsin

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

inşallah öyle olur hocam yoksa bırakmam yoksa peşlerini zaten

Bir var,Bir yok..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Sen zengin adama benziyorsun ama niye nokia kardeşim

http://yanduvar.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

sikayetvar.com a da bi yaz

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

sikayetvar.com a da bi yaz

Yazdım hacım biraz zor oldu ama halloldu.

qra51 bunu yazdı

Sen zengin adama benziyorsun ama niye nokia kardeşim

Estağfirullah senden zengin olmayalım patron :D bizim s3 ümüz yok anca e6larla idare ediyoruz işte :D

Bir var,Bir yok..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

estafurlah yiğen öyle denirmi sendede para çok bilmiyor değiliz hani

http://yanduvar.blogspot.com/
Toplam Hit: 2958 Toplam Mesaj: 12