Nokia E63 Hakkında
-
Müridler severek kullandığım 6681 imi geçenlerde firmware upgrade in yarıda kalması sonucunda kaybettim. Servis hallederiz demişti ama ne alakaysa 1 hafta sonra bunun işlemcisini ısıtmışlar işlemci gitmiş yapamıyoruz diyerek geri verdiler. Şu an telefon için ayırabileceğim bütçe kısıtlı. Hepsi burada da nokia e63 indirime girmiş. Fiyat/özellik bakımından incelediğimde gayet makul geldi.
Aranızda bu telefonu kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı?
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnoke63
-
hacı daha bu sabah babam suriyeden geldi. bi iş için gitmişti. ordan 200 dolara sıfır garantisi burda geçerli e63 almış. klavyesi arapça felan :| yani telefon genel olarak güzel fakat tuhaf bişey var. gsm arenada GPS yok denmiş ama içinde nokia maps var :|
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
hacı daha bu sabah babam suriyeden geldi. bi iş için gitmişti. ordan 200 dolara sıfır garantisi burda geçerli e63 almış. klavyesi arapça felan :| yani telefon genel olarak güzel fakat tuhaf bişey var. gsm arenada GPS yok denmiş ama içinde nokia maps var :|
-----------------------------dahili gps yok ama bluetooth ile çalışanları harici gps'leri destekliyor o yüzden nokia maps var ;)
-
aslında gps çok önemli değil. zaten hali hazırda kullandığım navigasyon cihazım var. Alacağım telefona mutlaka olsun istediğim 2 şey var. Birincisi wi-fi, diğeri symbian işletim sistemi. Kamerasının megapixeli düşükmüş yüksekmiş önemli değil benim için.
-
Teknosada 349 Lira KVK Garantili.
-
HeyQirs bunu yazdı:
Teknosada 349 Lira KVK Garantili.
-----------------------------Bunu söylediğin iyi oldu. Gelende fiyatları kökledikleri için es geçerdim teknosayı
edit: web sitesi farklı söylüyor :|
379tl
-
teknosada 379 nokiashopta 370. güzeldir hocam burda biçok kişi kullanıyoruz hatta ondan gidiyoruz. medya bakımından çok iyi olmasa da şarj ve diğer özellikler gerçekten iyi. yani medyayı da 5800la karşılaştırınca öyle oluyor yoksa iyi gene ;) iş adamı telefonu ne beklediğine bağlı. öneririm ama gerçekten.
e: @x-files geleceğini biliyordum :D
-
üstad bunu al 7110

-
x-files bunu yazdı:
üstad bunu al 7110

-----------------------------iyimiş :D
-
gayet güzel bi telefon verdiğin paraya değer ben al derim
-
tipine gıcık oluyorum o telefonun E71 aldım gayet memnunum teknosada indirimden 540 a almıştım bunuda bi düşün derim