Nokia E71 Kilit Kodu Kaldırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

telefona hard format atıcam kilit kodu istiyo 12345 ve 00000 olmadı nasıl aşarım bunu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

telefona hard format atıcam kilit kodu istiyo 12345 ve 00000 olmadı nasıl aşarım bunu

*#7379# mi ne var di ona bi bak bende e71 kullaniyorum. herşeyini sıfırlıyor. arti kod istemez. telefonu komple sifirlar sifirin babasi dir bu kod bi bak tam olarak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

phonix diye bir program var onunla yazılım atabilirsin ama susma riski var, telefoncuya götürsün 5 tl gibi bişey isterser kırmak için...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HaYLaZzz bunu yazdı

phonix diye bir program var onunla yazılım atabilirsin ama susma riski var, telefoncuya götürsün 5 tl gibi bişey isterser kırmak için...

Kardeslerim canlarim bitanecik tbt ailem.  Adama yanliş bilgi vermeyin nette baksin ben arkasindayim lafimin benim verdigim kod en saglami ve en sagliklisi. Phonix de adam bilgi sahibi degilki cihazini susturacaksiniz. Riske gerek yok telefoncuya gidince telefoncuda benim yaptigimdan başka bişey yaparsa ben hiç bi bok bilmiyorum canim kardesim. Bak tavsiyem veridgim kodu yaz aynen belki sayi yanliş olabilir ama oyle bişeydi bi araştir sonrada youtube yazarsin işte *#7379# e71 formati izle bak adam nekadar kolay yapiyor. Phonix mhonix ugrasma cihazin cix olur üzülürsün.  Ay ben ne yaptim dersin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

iyi de sen neden bu kadar heycan yaptın ???  ben adama iki yol sundum istediğini yapar beni bağlamaz ki. ama yapamıyorum arkaadaşım bana yardımcı olurmusun desin ben her türlü yardımına koşmazsam o zaman burada kelime yaparsın ... bu arada o kod : *#7370# (bu kodu yazınca yine güvenlik kodu soruyo pek mantıklı olmuyo yani)

HaYLaZzz tarafından 04/Oca/13 19:28 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HaYLaZzz bunu yazdı

iyi de sen neden bu kadar heycan yaptın ???  ben adama iki yol sundum istediğini yapar beni bağlamaz ki. ama yapamıyorum arkaadaşım bana yardımcı olurmusun desin ben her türlü yardımına koşmazsam o zaman burada kelime yaparsın ... bu arada o kod : *#7370# (bu kodu yazınca yine güvenlik kodu soruyo pek mantıklı olmuyo yani)

Ne bileyim heyecanlim işte. Bu arada koduda bulmuşsun süper hayt bee. Gercek TBT işte. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

o kodu yazınca kilit kodu soruyo başta yazmıştım kilit kodu sorduğunu bunu aşmam gerek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

bende o yüzden ilk mesajımda bu kodu vermedim ... en güzeli telefoncuya git 5tl ye hallettir yoksa uğraşırsın...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JCARLOS
    JCARLOS's avatar
    Erkek

eskıden bu sıte ıse yarıyodu sımdı bılmıyorum

http://nfader.su/

Coboller
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

tosun dene hocam

JCARLOS hocam o site IMEİ kopyalıyordu bildiğim kadarıyla

tosun tarafından 04/Oca/13 20:32 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

tosun yazıyorum yeni şifreyi gir diyo giriyorum kilit kodu 5 kez yanlış girildi diyo

tosunu rakamsal olarakmı yazayım yoksa türkçe karakterlemi

Toplam Hit: 14141 Toplam Mesaj: 16