Nokia E71 Kilit Kodu Kaldırma
-
telefona hard format atıcam kilit kodu istiyo 12345 ve 00000 olmadı nasıl aşarım bunu
-
Tnrsk bunu yazdı
telefona hard format atıcam kilit kodu istiyo 12345 ve 00000 olmadı nasıl aşarım bunu
*#7379# mi ne var di ona bi bak bende e71 kullaniyorum. herşeyini sıfırlıyor. arti kod istemez. telefonu komple sifirlar sifirin babasi dir bu kod bi bak tam olarak.
-
phonix diye bir program var onunla yazılım atabilirsin ama susma riski var, telefoncuya götürsün 5 tl gibi bişey isterser kırmak için...
-
HaYLaZzz bunu yazdı
phonix diye bir program var onunla yazılım atabilirsin ama susma riski var, telefoncuya götürsün 5 tl gibi bişey isterser kırmak için...
Kardeslerim canlarim bitanecik tbt ailem. Adama yanliş bilgi vermeyin nette baksin ben arkasindayim lafimin benim verdigim kod en saglami ve en sagliklisi. Phonix de adam bilgi sahibi degilki cihazini susturacaksiniz. Riske gerek yok telefoncuya gidince telefoncuda benim yaptigimdan başka bişey yaparsa ben hiç bi bok bilmiyorum canim kardesim. Bak tavsiyem veridgim kodu yaz aynen belki sayi yanliş olabilir ama oyle bişeydi bi araştir sonrada youtube yazarsin işte *#7379# e71 formati izle bak adam nekadar kolay yapiyor. Phonix mhonix ugrasma cihazin cix olur üzülürsün. Ay ben ne yaptim dersin.
-
iyi de sen neden bu kadar heycan yaptın ??? ben adama iki yol sundum istediğini yapar beni bağlamaz ki. ama yapamıyorum arkaadaşım bana yardımcı olurmusun desin ben her türlü yardımına koşmazsam o zaman burada kelime yaparsın ... bu arada o kod : *#7370# (bu kodu yazınca yine güvenlik kodu soruyo pek mantıklı olmuyo yani)
HaYLaZzz tarafından 04/Oca/13 19:28 tarihinde düzenlenmiştir -
HaYLaZzz bunu yazdı
iyi de sen neden bu kadar heycan yaptın ??? ben adama iki yol sundum istediğini yapar beni bağlamaz ki. ama yapamıyorum arkaadaşım bana yardımcı olurmusun desin ben her türlü yardımına koşmazsam o zaman burada kelime yaparsın ... bu arada o kod : *#7370# (bu kodu yazınca yine güvenlik kodu soruyo pek mantıklı olmuyo yani)
Ne bileyim heyecanlim işte. Bu arada koduda bulmuşsun süper hayt bee. Gercek TBT işte.
-
o kodu yazınca kilit kodu soruyo başta yazmıştım kilit kodu sorduğunu bunu aşmam gerek
-
bende o yüzden ilk mesajımda bu kodu vermedim ... en güzeli telefoncuya git 5tl ye hallettir yoksa uğraşırsın...
-
eskıden bu sıte ıse yarıyodu sımdı bılmıyorum
http://nfader.su/
-
-
tosun yazıyorum yeni şifreyi gir diyo giriyorum kilit kodu 5 kez yanlış girildi diyo
tosunu rakamsal olarakmı yazayım yoksa türkçe karakterlemi