Nokia E72 ?
-
Aramızda E72 kullanan var mı ? Bu telefonu satın almak istiyorum.Etimden dişimden biriktirdiğim 900 liram var.Alternatif olarak sunabileceğiniz başka telefonlar var mı , E72 den kaliteli ve 900 tlyi geçmeyecek şekilde?
-
arkadaşım kullanıo çok kral tel walla bence
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
Etimden dişimden biriktirdiğim
-----------------------------:) Hoca alemsin.
Paran yetiyorsa al tabiki de mail odaklı kullanacaksan.
Multimedya özellikleri gelişmiş çok model var o fiyata.
Şurdan detaylı bir E72 incelemesi okuyabilirsin: http://www.ceplab.com/inceleme/nokia-e72-incelemesi/
-
rstr617 bunu yazdı:
-----------------------------:) Hoca alemsin.
Paran yetiyorsa al tabiki de mail odaklı kullanacaksan.
Multimedya özellikleri gelişmiş çok model var o fiyata.
Şurdan detaylı bir E72 incelemesi okuyabilirsin: http://www.ceplab.com/inceleme/nokia-e72-incelemesi/
-----------------------------Eyw hoca saolasın bakayım bi..
Edit: Mail odaklı değidle ben bu aletle mesaj yazmanın çok rahat olacağını düşündüm aslında . =)
-
etinden dişinden 900 lira biriktirip oyuncak telefon almak.
bizim milletin bu huyunu seviyorum valla.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------=) Merak ettim sen ne kullanıyorsun.
Ben 6 yılda bir telefon alarım.Aldım mıda en iyisinden alırım.O yüzden çok para harcıyorum hocam.Yerli üretim düşük fiyatlı aynı kalitede birşey olsa da alsak hocam ne yapalım.
-
o kadar paraya düzgün bir pda alabilirsiniz..ya da en kralından bi smartphone alırsınız geri kalan paranızı da yersiniz
-
o6u2 bunu yazdı:
o kadar paraya düzgün bir pda alabilirsiniz..ya da en kralından bi smartphone alırsınız geri kalan paranızı da yersiniz
-----------------------------hocam işin aslı ben pek pda ya ihtiyaç duyacak bir adam değilim.Telefonun şekli cismi olsun kamera-muzik-batarya üçlüsü olsun yeter.Bu telfona bi ısındım sorayım dedim.Farklı önerilere açığım =)Şimdiden teşekkürler..
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------hocam işin aslı ben pek pda ya ihtiyaç duyacak bir adam değilim.Telefonun şekli cismi olsun kamera-muzik-batarya üçlüsü olsun yeter.Bu telfona bi ısındım sorayım dedim.Farklı önerilere açığım =)Şimdiden teşekkürler..
şekil-cisim arıyorsan blackberry bold dan daha tatlı alet var mı :D full klavye, kamera-müzik zaten demiyorum.gps-wifi-3g, insanları nokiaya o kadar para yatırmamaya teşvik etmeye çalışıyorum :) -
Hocam benim bildiğim black berryler çok pahalı aletler yahu yanlış mı biliyordum. =)
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------aynen sıkıstımı para yok ama elınde gezdırecegı arka cebıne koyacagı arada yere dusebılecegı 900tlsı var gzll hayırlı olsun dıyeyım