Nokia E72 VS Iphone 4 ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Şimdi bende Nokia E72 varda babam diyor ki benim iphone 4 le takas edelim.Ama bu E72 ye çok alıştım iyi telefon bide şarjı 5-6 gün gidiyor.Iphone 2 gün gidiyor falan diyorlar.Siz olsanız değiştirir misiniz ?

a

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Şimdi bende Nokia E72 varda babam diyor ki benim iphone 4 le takas edelim.Ama bu E72 ye çok alıştım iyi telefon bide şarjı 5-6 gün gidiyor.Iphone 2 gün gidiyor falan diyorlar.Siz olsanız değiştirir misiniz ?

a

Ben olsam değiştirirdim ama şu soru sorulur neye göre kime göre ? eğer sen skype,tango ve apple oyunları oynamıyorsan ki bende öyle olsam e 72'yi tercih ederdim fakat eğer he yok ben internette daha rahat dolaşıp uygulamada kullanacağım diyorsan düşünmeden al derim :)

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

ne için kullanacaksın hocam . ben olsam değiştirmezdim . bende öyle klavyeli telefonları seviyorum . pc'den alıştığım için.  dokunmatik telefonu kullanmak sıkıcı oluyor . 

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

2 gün giden iphone şarjı hiç görmedim

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacılar iphonedeki uygulamaları falan hiç düşünmüyorumda şimdi iphone daha iyide bununla değişmezsem fırsat kaçıracakmışım gibime geliyor :D Ama benimde pek değişesim yok aslında.Dokunmatik ekranları zaten sevmiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İphone al her türlü daha üst telefon, zamanla uygulamalarınafa alışırsın hiç bırakamazsın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

iphone şarj 1 gün.   Navigasyon kullanırsan 3 saat. 

kullanıma bağlı :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben olsam değiştirirdim çünki 1. daha büyük ekran ile yapabileeklerin ve görüş açın her zaman daha fazladır.

2. ios farkı

3. nokia dan ve tuşlu telefonlardan nefret ediyorum (Qklavyelileri kastediyorum )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

e 72 ' i kullanırken iphon 4 aldım. oyun uygulama v .s e72'de oynarken 1 gün gidiyordu şarjı, oynamazsam 1 haftayı buluyordu. iphonda aynı

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

biri cep telefonu biri oyuncak, arkadaşlarında dediği gibi senin kullanımına bağlı

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

istediğini alsanda aklın alamadığında kalacak

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 1662 Toplam Mesaj: 14