Nokia E72 VS Iphone 4 ?
-
Şimdi bende Nokia E72 varda babam diyor ki benim iphone 4 le takas edelim.Ama bu E72 ye çok alıştım iyi telefon bide şarjı 5-6 gün gidiyor.Iphone 2 gün gidiyor falan diyorlar.Siz olsanız değiştirir misiniz ?
-
u235 bunu yazdı
Şimdi bende Nokia E72 varda babam diyor ki benim iphone 4 le takas edelim.Ama bu E72 ye çok alıştım iyi telefon bide şarjı 5-6 gün gidiyor.Iphone 2 gün gidiyor falan diyorlar.Siz olsanız değiştirir misiniz ?
Ben olsam değiştirirdim ama şu soru sorulur neye göre kime göre ? eğer sen skype,tango ve apple oyunları oynamıyorsan ki bende öyle olsam e 72'yi tercih ederdim fakat eğer he yok ben internette daha rahat dolaşıp uygulamada kullanacağım diyorsan düşünmeden al derim :)
-
ne için kullanacaksın hocam . ben olsam değiştirmezdim . bende öyle klavyeli telefonları seviyorum . pc'den alıştığım için. dokunmatik telefonu kullanmak sıkıcı oluyor .
-
2 gün giden iphone şarjı hiç görmedim
-
Hacılar iphonedeki uygulamaları falan hiç düşünmüyorumda şimdi iphone daha iyide bununla değişmezsem fırsat kaçıracakmışım gibime geliyor :D Ama benimde pek değişesim yok aslında.Dokunmatik ekranları zaten sevmiyorum.
-
İphone al her türlü daha üst telefon, zamanla uygulamalarınafa alışırsın hiç bırakamazsın,
-
iphone şarj 1 gün. Navigasyon kullanırsan 3 saat.
kullanıma bağlı :)
-
ben olsam değiştirirdim çünki 1. daha büyük ekran ile yapabileeklerin ve görüş açın her zaman daha fazladır.
2. ios farkı
3. nokia dan ve tuşlu telefonlardan nefret ediyorum (Qklavyelileri kastediyorum )
-
e 72 ' i kullanırken iphon 4 aldım. oyun uygulama v .s e72'de oynarken 1 gün gidiyordu şarjı, oynamazsam 1 haftayı buluyordu. iphonda aynı
-
biri cep telefonu biri oyuncak, arkadaşlarında dediği gibi senin kullanımına bağlı
-
istediğini alsanda aklın alamadığında kalacak