Nokia Lumia Alınır Mı?
-
920 kullanıyorum aşırı derecede memnunum. farkında olmadan 4 usd 5 usd derken 200 usd lik yazılım almışım amk. :|
-
konu açmak istemedim,kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum.
Ram 512 olan model sorun çıkartırmı,yoksa almışken 820 mi almak lazım?
çokça İnternet ve e-posta kullanırım,10 tane sekme açık olabilir aynı anda.En ufak bir donma kasma olmasını istemiyorum,tavsiye edermisiniz?
-
akustikelektrik bunu yazdı
çokça İnternet ve e-posta kullanırım,10 tane sekme açık olabilir aynı anda.En ufak bir donma kasma olmasını istemiyorum,tavsiye edermisiniz?
920 kullanıyorum 1-2 aydır
kesinlikle bir sorunum olmadı kasma olarak. Dikkatimi çeken bir ısınma olayı dışında bişey yok.
windows işletim sistemi diğerleri kadar donanım gerekmeden fast and fluid olarak çalışabiliyor.
ayrıca microsoft biliyosun nokia'yı satın aldı ve daha çok atak yapacağını düşünüyorum. Market olarak diğerlerinin gerisinden geliyor ama .net developer çokluğundan zaman içinde geçeceğini düşünüyorum.
instagram yok ama çokta önemli değil bence
-
@cemnet dosya yöneticisi yokmuş,dosya aktarımlarında,yada farklı formatta bir dosya açacağın zaman sorun oluyormu hocam?
Mesela rar lı dosya? Veya mkv vs izleyebileceğim bir uygulaması var mı? Kamera oyun falan hiç önemli değil benim için,müzik ve internet en çok önem verdiklerim. Müzik çalar tasarımını çok beğendim,ancak türkçe karakter sorunu varmı merak ediyorum. Mesela sanatçı veya şarkı ismindeki ş,ğ,ç gibi harfler doğru olarak görünüyormu hocam?
Android de bu türkçe karakter sorununu yaşadım, sony ile o kadar iletişime geçtim falan ama hiç bir sonuç çıkmadı. Adamların verdği cevap:
''Türkçe karakterli dosyaların isimlerini değiştirin'' şeklinde oldu.
-
Merhaba hocam
öncelikle lumia 920 kullanıcıyım.
Office programlarını rahatlıkla kullana bilirsin.Hiç bir donma takılma kesinlikle olmuyor.
E-mail hizmetleri çok hızlı ve esnek çalışıyor.Bence sane en uygun vvindovvs phone geri gelelim model konusuna.Senin istediyon boyutlarda
Nokia Lumia 625 öneriyorum daha küçük istersen Nokia Lumia 620.
Benim tavsiyem senin için en uygun 625. 8gb hafıza var ve 64 kadar hafıza kartı destekliyor.Aynı zamanda ön kamerası var (620`de yok).Yeni modeldir.
-
alınır
-
interfector bunu yazdı
Lumia 920 tercih etmeni tavsiye ederim hocam. Lumia 920 kullanıyorum bende maillerime önem veren birisiyim okumada sıkıntı çıkmasın diye biraz büyük ekran olsun istedim ayrıca tek elle tutulsun istedim. Ben tercihimi 920 den yana kullandım çok memnunum. Uygulama ihtiyacını rahatlıkla giderebilirsin. Normal bir insan evladının ihtiyacı olan herşey var. Yok ebesinin nikahını şeettiren uygulama istiyom illa dersen Androidli bi alet al. Sadelik ve kullanım rahatlığı dersen al 920 kafan rahat olsun. Lumia 920 ekranı kırdım hala çalışıyor. Düşün bu telefona neler oldu neler :D İp5 veya S4 falan olsa telefon çöpteydi şuan.
düzenli olarak her sabah uyandığımda uyku sersemi 4s i düşürürüm çat diye. üstünden reno kango gibi bi ticari araç geçti. kablo çekerken 4. kattan sert toprak zeminde düştü. bi kerede babama sinirlenip sert bi şekilde yere atmıştım evde.
tüm bu başına gelen talihsiz olaylarda hasar sadece arka kapağı kırıldı 2 kere ön camda hiç bişey yok tuş takımında bişey yok..
-
cemnet bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
920 kullanıyorum 1-2 aydır
kesinlikle bir sorunum olmadı kasma olarak. Dikkatimi çeken bir ısınma olayı dışında bişey yok.
windows işletim sistemi diğerleri kadar donanım gerekmeden fast and fluid olarak çalışabiliyor.
ayrıca microsoft biliyosun nokia'yı satın aldı ve daha çok atak yapacağını düşünüyorum. Market olarak diğerlerinin gerisinden geliyor ama .net developer çokluğundan zaman içinde geçeceğini düşünüyorum.
instagram yok ama çokta önemli değil bence
hocam
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/instance/ef18d20f-0ce9-426c-ad6a-04f42157bb19
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/6tag/7d795cdf-fb1b-4bdf-8f5e-76eb19f7079e
full fonksyonlu çalışıyor.dene istersen.Resmi client`den farkı yok.
-
Homer bunu yazdı
Merhaba hocam
öncelikle lumia 920 kullanıcıyım.
Office programlarını rahatlıkla kullana bilirsin.Hiç bir donma takılma kesinlikle olmuyor.
E-mail hizmetleri çok hızlı ve esnek çalışıyor.Bence sane en uygun vvindovvs phone geri gelelim model konusuna.Senin istediyon boyutlarda
Nokia Lumia 625 öneriyorum daha küçük istersen Nokia Lumia 620.
Benim tavsiyem senin için en uygun 625. 8gb hafıza var ve 64 kadar hafıza kartı destekliyor.Aynı zamanda ön kamerası var (620`de yok).Yeni modeldir.
bende aslında 820 ve 625 arasında kaldım şu an. örneğin 10 tane sekme açık,bir de altta excel dosyası açık mesela,o anda ram dolup kasılmıyorsa tamamdır benim için.Anladığım kadarıyla 625 in şarjı 820 den baya üstün,sırf bunun için bile alabilirim yani =) 620 sevmeme sebebim,dışı lastik gibi duruyor,sanki kılıf var gibi. Kılıf kullanmadım bugüne kadar,bundan sonra da kullanmam,henüz düşürmedim telefonumu.
-
u235 bunu yazdı
alınır
eyvallah hacı =)