Nokia N73
-
N73 alacagım ama kullananlar tavsiye etmiyor cok yawaşmış vs.
ayrıca telefonda wireless özelligi varmıdır ? -
kablosuz bağlantı yok o telefonda bide prog. göre yavaşlar klasik nokia özelliği
-
bende n73 me var güzel idare edior be hacı ama bence nokianın e66 sı çıktı dışı samsunga benzior güzel bişi bak istersen
-
alınacak telefon degil ama hoş bi duruşu ve karizması var. özellik yönünden biraz az gelişmiş.
-
n73 kullanıyorum.kamera ve müzik çalar gibi özellikleri yoğun olarak kullanacaksan tavsiye edebilirim zira kamerası çok güzel çeker (3.2 mp + otofokus) hoparlörleri de 2 tanedir ve çok güçlü güzel ses verir.ancak söylenildiği gibi çok yavaş çalışıyor.hele program yükleyip de performans bekleme hiç.belki benimki sorunlu olabilir fakat çok sık donuyor takılıyor.
-
hocam kusura bakmayın konuyu baltalıyorum ama sormam lazım:d
n72 hakkında bi bilgisi olan varmı 2. elleri 150 200 arasıymış nası bi tel dir.
-
anti_usa bunu yazdı:
-----------------------------hocam kusura bakmayın konuyu baltalıyorum ama sormam lazım:d
n72 hakkında bi bilgisi olan varmı 2. elleri 150 200 arasıymış nası bi tel dir.
-----------------------------
n70 in önde kamera olmayan versiyonu... -
Hojam Tüm TBT Bilir. Bak Konua sonra alıcaksan al N73'ü :D
BU OLAYIN GELİŞME BÖLÜMÜ http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=66067
BUDA OLAYIN SONUÇ BÖLÜMÜ http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=67686Şimdi Karar senin :/
-
hacı bende var çok yoğun kullandıktan sonra adamın işine çok fecii yarıyo eğer diyorsan ben telefonun içine girecem sistem dosyaşarını kurcalayacam mesaj yazacam konuşacam sürelerini not edecem gizli klasör oluşturacam video izleyip çoşacam internete gprs ile girecem diyorsan süper bir telefon ama yavaş =) ve wireless yok ama tavsiyemdir bende me var ama joysticki bozuldu yaptıramıyorum :D çok pahalı şerefsziin tuşlu
-
n73 te wlan yok ayrıca yavaş bir telefon 45 mb ram var ama45 MB'lık ramin tamamı kullanıcıya ait değildir. yanılmıyorsam 20 MB civarında bir ram miktarı kullanıcıya bırakılmıştı n73te. Bu durumda ram durumunuz anormal olmuyor tabi.
-
valla herkez yavaş diyor ama ben daha yavaşlığını göremedim.ay önce aldım telefonu ve çokta memnunum bde aldıktan sonra son versyonunu yükle bilgisayardan son versiyonla hız problemi nerdeyse kalmamış arkadaşım 1 sene önce almıştı hiç version yüklememiş bazen öle bi takılıodu ki bataryayı çıkarıyodu bnimkisi ise 1 aylık daha teklemedi hiç.Ayrıca kamerası süper çekiyor ve ses olarak nerdeyse en çok ses çıkaran nokia modeli express music modelleri yanında halt etmiş ekolayzırı bi dayoyosun müzk seti gibi çıkıyo ses ;)
Toplam Hit: 2892 Toplam Mesaj: 12