Nokia N73

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    N73 alacagım ama kullananlar tavsiye etmiyor cok yawaşmış vs.

ayrıca telefonda wireless özelligi varmıdır ?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    kablosuz bağlantı yok o telefonda bide prog. göre yavaşlar klasik nokia özelliği

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    bende n73 me var güzel idare edior be hacı ama bence nokianın e66 sı çıktı dışı samsunga benzior güzel bişi bak istersen

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

alınacak telefon degil ama hoş bi duruşu ve karizması var. özellik yönünden biraz az gelişmiş.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    n73 kullanıyorum.kamera ve müzik çalar gibi özellikleri yoğun olarak kullanacaksan tavsiye edebilirim zira kamerası çok güzel çeker (3.2 mp + otofokus) hoparlörleri de 2 tanedir ve çok güçlü güzel ses verir.ancak söylenildiği gibi çok yavaş çalışıyor.hele program yükleyip de performans bekleme hiç.belki benimki sorunlu olabilir fakat çok sık donuyor takılıyor.

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anti_usa
    anti_usa's avatar
    Erkek

hocam kusura bakmayın konuyu baltalıyorum ama sormam lazım:d

n72 hakkında bi bilgisi olan varmı 2. elleri 150 200 arasıymış nası bi tel dir. 

T.C. Anayasası Madde3:Türkiye Cumhuriyeti, Devleti ve Milleti ile bölünmez bir bütündür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

anti_usa bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kusura bakmayın konuyu baltalıyorum ama sormam lazım:d

n72 hakkında bi bilgisi olan varmı 2. elleri 150 200 arasıymış nası bi tel dir. 

-----------------------------

n70 in önde kamera olmayan versiyonu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hojam Tüm TBT Bilir. Bak Konua sonra alıcaksan al N73'ü :D

BU OLAYIN GELİŞME BÖLÜMÜ http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=66067     

BUDA OLAYIN SONUÇ BÖLÜMÜ    http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=67686

Şimdi Karar senin :/

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    hacı bende var çok yoğun kullandıktan sonra adamın işine çok fecii yarıyo eğer diyorsan ben telefonun içine girecem sistem dosyaşarını kurcalayacam mesaj yazacam konuşacam sürelerini not edecem gizli klasör oluşturacam video izleyip çoşacam internete gprs ile girecem diyorsan süper bir telefon ama yavaş =) ve wireless yok ama tavsiyemdir bende me var ama joysticki bozuldu yaptıramıyorum :D çok pahalı şerefsziin tuşlu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    n73 te wlan yok ayrıca yavaş bir telefon 45 mb ram var ama
    45 MB'lık ramin tamamı kullanıcıya ait değildir. yanılmıyorsam 20 MB civarında bir ram miktarı kullanıcıya bırakılmıştı n73te. Bu durumda ram durumunuz anormal olmuyor tabi.

Adsense Gelirli Siteler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    valla herkez yavaş diyor ama ben daha yavaşlığını göremedim.ay önce aldım telefonu ve çokta memnunum bde aldıktan sonra son versyonunu yükle bilgisayardan son versiyonla hız problemi nerdeyse kalmamış arkadaşım 1 sene önce almıştı hiç version yüklememiş bazen öle bi takılıodu ki bataryayı çıkarıyodu bnimkisi ise 1 aylık daha teklemedi hiç.Ayrıca kamerası süper çekiyor ve ses olarak nerdeyse en çok ses çıkaran nokia modeli express music modelleri yanında halt etmiş ekolayzırı bi dayoyosun müzk seti gibi çıkıyo ses ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2892 Toplam Mesaj: 12