Nokia N95 Kullanan Hocalar Bi Bakarmısınız?
-
hocalar bende nokia n95 8gb telefon var yurddışından geldi yalnız içinde n-game oyunlarında fifa 2007 vardı demo olarak 7 kullanma hakkım vardı ve hepsini kullandım :D şimdi tekrar oynamam için telefon beni n-game sitesine yönlendiriyo bu durumu çözen ve ya oyunu halleden varmı? (biraz uzun oldu biliyorum kusura bakmayın başka oyunlarda olur..ama güzel olursa sevinirim...)
-
çok elit bir başlık izlenme sayısı 27 cevap sayısı sıfır
tabi para var huzur var
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------çok elit bir başlık izlenme sayısı 27 cevap sayısı sıfır
tabi para var huzur var
-----------------------------=)=) tabi ya biz kapıdan bakalım hoca ya n95 sizler olaraktan =P
-
abi napçan oyunu ya aç gps i map i falan keyfine bak mis gibi özellikler :P bende hala snake var yetiyo valla :D
-
gps gprs den bağlanıo girer fatura .
-
ya abi bu arada bu n95 normalde yani 8 gbde deil
navigasyon çalışmıyo aqq.
wireless boktan bide millete reklam yapıo ipneler:P
bakıyom n95e alan satıyo neden bu kaar kötü lan bu teller:|
-
5110 rulz :F
-
Çok çabuk şarjı bitiyo...
Cracklenmiş Fifa yükle oynanır.
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
gps gprs den bağlanıo girer fatura .
-----------------------------[b]emin misin?[/b]
-
öyle tabi hatta ingilterede gerizekalı kadının biri 11 sezonluk tv dizisini bu yolla cep telefonuna indirmişti.4 ö,lyara yakın fatura gelmişti.kocası boşanma davası açmıştı..
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
öyle tabi hatta ingilterede gerizekalı kadının biri 11 sezonluk tv dizisini bu yolla cep telefonuna indirmişti.4 ö,lyara yakın fatura gelmişti.kocası boşanma davası açmıştı..
-----------------------------türkiye de olsa işkence ederek öldürürdü