Nokia Sms Yedekleme
-
mesajlarımı yedeklemem gerekiyor (3600)
nokia pc suite var o problem çıkarıyor mesajları eksik görüyor (8-9bin küsür mesaj olunca)
başka hangi programı deneyebilirim?
-
kardeş sende de mesajların birbirine girdiği oluyomu hiç?
-
Pc suite ile yedeklemeye devam et.yedeklerinide aynı zamanda telefondan sil.bu sayede geri kalanınıda görecektir.bu sayede hepsini yedeklersin.
ben öyle yapmıştım 5 bin kadardı bendede..
-
@sanane
kayıtlı mesajlarda olmuyor gönderdiğim ve gelen mesajlar avea sayesinde birbirine girerdi zaman zaman eskiden
@illuminati
mesajları biner biner ayrı silmek çok zor :-/ teker teker seçmem lazım ayrı silersem
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
@sanane
kayıtlı mesajlarda olmuyor gönderdiğim ve gelen mesajlar avea sayesinde birbirine girerdi zaman zaman eskiden
@illuminati
mesajları biner biner ayrı silmek çok zor :-/ teker teker seçmem lazım ayrı silersem
-----------------------------gece yatarken
seçenek >işaretle/iş. kaldır>tümünü işaretle
c ye bas bil
symbian sa böle yapabilirsin
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
gece yatarken
seçenek >işaretle/iş. kaldır>tümünü işaretle
c ye bas bil
symbian sa böle yapabilirsin
-----------------------------hocam öyle değil
arkadaş diyo ki 5 bin mesajım var mesela gelen kutusunda
ilk 1000i yedekle sonra sil sonra diğer 1000i yedekle diyo
tümünü seç dersem hepsi birden silinir
hepsini birden de yedekleyemiyorum pc suite görmüyo mesajların hepsini birden
alternatif program arıyorum
-
ulan çok alakasız olacak ama samsung da (D900i) metin mesajı harf sayısı bende 160 karakter, bi milletin bana gönderdigi gibi uzun uzun mesaj yazamıyorum lan, maximum bu kadar mı bu karakterler :/ bilmiyoruz aydınlatın. :F
-
6600 da aynısı başıma gelmişti alayını arkadaşa maillemiştim ama ek program kullanmıştım galiba yada yazmışmıydım napmıştım unuttum :D
ama ezsms diye bi kalıntı kalmış beynimde biraz araştır istersen hocam... ? bu arada benim 3 ocak 2004 den 2009 un eylülül başlarına kadar sürekli çalışmış toplamda 6 saat falan kapalı kalmışki oda uçaktaydı bi 6600 ım var ve çöktü :( işine yarıycak olan varsa yolliyim artık ondan bi beklentim yok...???
-
son saatlerim
yarın teli satıcam
henüz net bir cevap bulamadım
-
sil gitsin napcan o kadar mesajı
-
KaRaKuLe
manevi değeri var
ayrıca benim için bir çeşit günlük niteliğinde
uzaktaki çok yakın bi arkadaşımla hergün yaşadığımız küçük-büyük hemen herşeyi birbirimize yazıyoruz paylaşıyoruz