Nokia‘Nin Ardindan Blacberry' De Satildi
-
BlackBerry'den yapılan yazılı açıklamada, liderliğini Fairfax Financial Holding'in yaptığı bir konsorsiyumun 4.7 milyar dolarlık teklifinin kabul edildiği ve şirketin tüm hisselerinin bu konsorsiyuma devredildiği bildirildi. Satışa ilişkin Toronto Borsası'na da gerekli bildirimlerin yapıldığı kaydedildi.
Mike Lazaridis tarafından 1999 yılında kurulan ve farklı özellikleri nedeniyle cep telefonu piyasasında bir dönem adından bahsettiren BlackBerry, mali krizi aşabilmek için en son 4500 çalışanını işten çıkaracağını açıklamıştı. -
Blackberry. HTC ye yenildi....
$_$ -
hay amina koyim ya adam gibi telefon ureten butun firmalar satildi amk
-
iyi olmuş bu son çıkardıkalrını denemedim ama touch tamamen rezillikti keşke batsa diyordum.
-
vay be nerden nereye.. eskiden bb si olan adamlara insanlar gıpta ile bakardı. şimdi firmaları satılmş.. nokia kimse satıldı hiç duymadım öyle bi şey.. ? sadece bi kısım telefonlarda windows kullanacaklardı
unbalanced tarafından 24/Eyl/13 01:08 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
vay be nerden nereye.. eskiden bb si olan adamlara insanlar gıpta ile bakardı. şimdi firmaları satılmş.. nokia kimse satıldı hiç duymadım öyle bi şey.. ? sadece bi kısım telefonlarda windows kullanacaklardı
http://www.tahribat.com/Haber-Microsoft-Nokia-Yi-7-2-Milyar-Dolara-Satin-Aliyor-8046/
-
yolbulucu bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
http://www.tahribat.com/Haber-Microsoft-Nokia-Yi-7-2-Milyar-Dolara-Satin-Aliyor-8046/
komedi gibi valla :) adamlar dünyanın en sağlam firmalarından biriydi.. yazık yahu üzüldüm şimdi.. ee teknolojiyi yakalayamadılar dokunmatik ekran yerine basmatik ekran ürettiler, symbian ı iyi geliştirmediler, android yerine windows a sarıldılar.. müstehaktır :))
-
Abi iyi güzel gidiyordu, Blackberry piyasayı takip edemedi. Çok geç girdi, bazı değişiklikleri çok geç yaptı. Çok büyük gücü vardı ama kaybetti.
Son çıkarttığı telefonu sevmiştim ama bakalım ne oalcak.
Fakat yanlış anlamadıysam satın alan şirket şu : http://en.wikipedia.org/wiki/Fairfax_Financial
Yine yanlış anlamadıysam, bu şirket finans şirketi ? Eğer buraya kadar yanlış anlamadıysam , bu adamların iki seçeneği var ;
1- Şirketi biraz toplayıp, daha karlı şekilde satmak
2- Teknoloji olayına giriş yapmak
İkisi içinde 3-4 seneleri var derim ama daha da merak ettim 'baba sizin teknolojiyle alakanız ne?'. Öte yandan takdir de ettim. Garip yani
-
umudumuz vestel :)
-
unbalanced bunu yazdı
komedi gibi valla :) adamlar dünyanın en sağlam firmalarından biriydi.. yazık yahu üzüldüm şimdi.. ee teknolojiyi yakalayamadılar dokunmatik ekran yerine basmatik ekran ürettiler, symbian ı iyi geliştirmediler, android yerine windows a sarıldılar.. müstehaktır :))
Git sen Nokia alma Samsung al, adamların ocaklarına incir ağacı dik. Sonra üzüldüm:D
-
Yakında hepsi kapanır iphone ve diğeri olur,