folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Nokia‘Nin Ardindan Blacberry' De Satildi

Nokia‘Nin Ardindan Blacberry' De Satildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Blackberry%20Fairfax%20Financiala%20satıldı

BlackBerry'den yapılan yazılı açıklamada, liderliğini Fairfax Financial Holding'in yaptığı bir konsorsiyumun 4.7 milyar dolarlık teklifinin kabul edildiği ve şirketin tüm hisselerinin bu konsorsiyuma devredildiği bildirildi. Satışa ilişkin Toronto Borsası'na da gerekli bildirimlerin yapıldığı kaydedildi. 

Mike Lazaridis tarafından 1999 yılında kurulan ve farklı özellikleri nedeniyle cep telefonu piyasasında bir dönem adından bahsettiren BlackBerry, mali krizi aşabilmek için en son 4500 çalışanını işten çıkaracağını açıklamıştı.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Blackberry. HTC ye yenildi....

$_$

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

hay amina koyim ya adam gibi telefon ureten butun firmalar satildi amk

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

iyi olmuş bu son çıkardıkalrını denemedim ama touch tamamen rezillikti keşke batsa diyordum.

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

vay be nerden nereye.. eskiden bb si olan adamlara insanlar gıpta ile bakardı. şimdi firmaları satılmş.. nokia kimse satıldı hiç duymadım öyle bi şey.. ? sadece bi kısım telefonlarda windows kullanacaklardı 

unbalanced tarafından 24/Eyl/13 01:08 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    unbalanced bunu yazdı

vay be nerden nereye.. eskiden bb si olan adamlara insanlar gıpta ile bakardı. şimdi firmaları satılmş.. nokia kimse satıldı hiç duymadım öyle bi şey.. ? sadece bi kısım telefonlarda windows kullanacaklardı 

http://www.tahribat.com/Haber-Microsoft-Nokia-Yi-7-2-Milyar-Dolara-Satin-Aliyor-8046/ 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

http://www.tahribat.com/Haber-Microsoft-Nokia-Yi-7-2-Milyar-Dolara-Satin-Aliyor-8046/ 

komedi gibi valla :) adamlar dünyanın en sağlam firmalarından biriydi.. yazık yahu üzüldüm şimdi.. ee teknolojiyi yakalayamadılar dokunmatik ekran yerine basmatik ekran ürettiler, symbian ı iyi geliştirmediler, android yerine windows a sarıldılar.. müstehaktır :))

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Abi iyi güzel gidiyordu, Blackberry piyasayı takip edemedi. Çok geç girdi, bazı değişiklikleri çok geç yaptı. Çok büyük gücü vardı ama kaybetti.

Son çıkarttığı telefonu sevmiştim ama bakalım ne oalcak.

Fakat yanlış anlamadıysam satın alan şirket şu : http://en.wikipedia.org/wiki/Fairfax_Financial

Yine yanlış anlamadıysam, bu şirket finans şirketi ? Eğer buraya kadar yanlış anlamadıysam , bu adamların iki seçeneği var ;

1- Şirketi biraz toplayıp, daha karlı şekilde satmak

2- Teknoloji olayına giriş yapmak

İkisi içinde 3-4 seneleri var derim ama daha da merak ettim 'baba sizin teknolojiyle alakanız ne?'. Öte yandan takdir de ettim. Garip yani

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

umudumuz vestel :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

komedi gibi valla :) adamlar dünyanın en sağlam firmalarından biriydi.. yazık yahu üzüldüm şimdi.. ee teknolojiyi yakalayamadılar dokunmatik ekran yerine basmatik ekran ürettiler, symbian ı iyi geliştirmediler, android yerine windows a sarıldılar.. müstehaktır :))

Git sen Nokia alma Samsung al, adamların ocaklarına incir ağacı dik. Sonra üzüldüm:D

Olaylara karışmayın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yakında hepsi kapanır iphone ve diğeri olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2043 Toplam Mesaj: 16