Normal Hattan Toplu Sms Atmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Android li telefona kur airdroid i, geç pc başına, oluştur grubu, yolla gitsin.

Solak Cerrah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    denemek lazim onu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

yinede karşına yasal engeller çıkacaktır.

anladığım kadarıyla ticari bir durum elizabeth

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

wuhuuu buldum la programı :D

http://www.toplusmstoplumail.com/

bunun mail programını kullandım sonuna kendi linkini ekliyor. sms de de aynı olay vardır. bir zahmet şu programın kaynak kodunu çıkartabilecek bir insan evladı.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Telefonunun markası ne , mesela en basiti dandik bir samsung al. samsung pc studio yu kur(ücretsiz) ...  bluetoth u aç.. tanıt telefonu..

kabloya bile ihtiyac yok.. yani hangi telefonu kullanıyosan onunda pc için depolama setupu(pc studio versiyonu) vardir %90... o proglardan istediğin kadar toplu atabilirsin... ben mesela sms atcam zaman hmn açıyorum bluetothu klavyeden masal yazar gibi telle hiç uğraşmadan sendliyorum..toplu gonderimide var yani... rehberi vsde mevcut, teldeki rehberide topluca çekebilirsin proga.. ekler çıkartırsn kafana gore..

cracker tarafından 02/Nis/13 03:48 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cracker bunu yazdı

Telefonunun markası ne , mesela en basiti dandik bir samsung al. samsung pc studio yu kur(ücretsiz) ...  bluetoth u aç.. tanıt telefonu..

kabloya bile ihtiyac yok.. yani hangi telefonu kullanıyosan onunda pc için depolama setupu(pc studio versiyonu) vardir %90... o proglardan istediğin kadar toplu atabilirsin... ben mesela sms atcam zaman hmn açıyorum bluetothu klavyeden masal yazar gibi telle hiç uğraşmadan sendliyorum..toplu gonderimide var yani... rehberi vsde mevcut, teldeki rehberide topluca çekebilirsin proga.. ekler çıkartırsn kafana gore..

500 taneye nasıl atacam ??  txt de kayıtlı bu kişiler mesela. o yüzden o dedigin yöntem işe yaramıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

abim bir cihaz almıştı, sim kartı ona takıp, pcden işlem yapabiliyordu. tam olarak toplu sms atıp atmadığını bilmiyorum. ama arayıp öğrenirim bugün senin için :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Dershanede çalışırken velilere bilgilendirme mesajı gönderdikleri sisteme iyi para veriyorlardı.

Kişisel hat üzerinden mesaj atma olayını araştırmıştım gsm şirketleri farkederlerse sorun çıkarabilirler diye okumuştum.

Zaten dershanenin imajını zadeler diye yöneticiler böyle bir yolu uygulamama kararı almıştı.

Nasıl yapılacağına gelince en basiti tel. de grup oluştur, yolla.

vatandaşa kafam girsin!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    telekom bunu yazdı

Dershanede çalışırken velilere bilgilendirme mesajı gönderdikleri sisteme iyi para veriyorlardı.

Kişisel hat üzerinden mesaj atma olayını araştırmıştım gsm şirketleri farkederlerse sorun çıkarabilirler diye okumuştum.

Zaten dershanenin imajını zadeler diye yöneticiler böyle bir yolu uygulamama kararı almıştı.

Nasıl yapılacağına gelince en basiti tel. de grup oluştur, yolla.

numaraları tek tek nasıl girmem gerekiyor peki 500 kişi için her defasında 1-2 saat numara girmekle uğraşmak zorunda kalırım firma sorun çıkartsın dert degil yeni hat alınır . 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı
    cracker bunu yazdı

500 taneye nasıl atacam ??  txt de kayıtlı bu kişiler mesela. o yüzden o dedigin yöntem işe yaramıyor.

500 tane teli pc studio nun rehberine 1 kere gireceksin. ve o orda duracak... hepsine istediğin zaman topluca yollayacaksın.

rehbere ekledikten sonra birdaha girmene gerek yok yani, silinmiyor ordan... normal ücretli prog alsan bile telleri rehbere gine girmek zorundasın , aynı şey yani. :) toplu paketler şuan 1000sms en düşüğü 100 Tldir.. dediğim şekilde ise 15 Tl ye maal olur..Tek eksiği isim yerine gönderenin gerçek nosu görünür okadar.

Edit: Bak senin için resmini çektim, böyle bişey:)

http://img541.imageshack.us/img541/4630/hat0023t.jpg

cracker tarafından 04/Nis/13 05:25 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
Toplam Hit: 2550 Toplam Mesaj: 26