Nostalji - Tahribat DDOS Saldırı Günlükleri - 2004 Yılı
-
Sorcerer bile varmış, Allah Rahmet eylesin.

kaans tarafından 15/Ağu/25 08:36 tarihinde düzenlenmiştir -
baya nostalji içeriyor.
emeğine sağlık
-
hangi siteydi hatırlamıyorum ama siteyi hackleyip ana sayfasına boru gibi İndex yazmisti Rene holy fln
sende hackle butonu koymustulardi. hayatımda gördüğüm en taşak geçen hackleme olayiydi :)
-
o kadar derinlerden çıkarılmışki... resimlerin linkler patlak :D
not: birkaç yenileme sonrası anca geldi
yunusdogan tarafından 15/Ağu/25 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
@holyzone ile sesli şey yapıp ko oynarken rxbot ile irc üzerinden !synflood komutu ile ortalama 10k bot ile youtube ve ko sunucuları yerle bir ediyordum.
hatta @echoll ipnesi ile ddos saldırıları sayesinde tanışmıştık.
imilkay mıdır nedir scriptlerinin warezini satıyordı :))
-
Savsak com mu ne vardı.
-
tagext bunu yazdı
Savsak com mu ne vardı.
Ejder beye selam buradan bir modülleri vardı
Tanıdık Bir arkadaşım Ufak bir deneme yapmıştı 😀
Geleneksel her yıl ki konumuz 😀
Eskiyi yât etmeyi seviyoruz
C-force tarafından 16/Ağu/25 00:04 tarihinde düzenlenmiştir -
aksata bunu yazdı
hangi siteydi hatırlamıyorum ama siteyi hackleyip ana sayfasına boru gibi İndex yazmisti Rene holy fln
sende hackle butonu koymustulardi. hayatımda gördüğüm en taşak geçen hackleme olayiydi :)
Cw
-
C-force bunu yazdıtagext bunu yazdı
Savsak com mu ne vardı.
Ejder beye selam buradan bir modülleri vardı
Tanıdık Bir arkadaşım Ufak bir deneme yapmıştı 😀
Geleneksel her yıl ki konumuz 😀
Eskiyi yât etmeyi seviyoruz
Ejder , TheBekir
Bunlar abi kardeşti galiba ya da yeğen zaten
Savsak . Com evet
Onlar da tahribat kodlarını leak etmişti ama, Holy o aralar kabul etmese de
-
ah benim sorcim be, sohbetci.com un 15+ kanalında takılıyorduk, mirc'ta tanıştık onunla. cw'de yeni takılmaya başlamış o da o zamanlar. biraz cw siker, tbt siker muhabbeti yaptıktan sonra, ben bunu ikna ettim de geldiydi aramıza. inanılmaz komik, hayat enerjisi yüksek bi adamdı. tam emin değilim gerçi, o yaşlarda belki hepimizin yaşam enerjisi yerinde ve sağlıklıydı. tabi tahribatın yeraltına çekilmemesi, devlet otoritesinin söylediği kurallar gereğince yayın yapıp, hack huck işlerinden elini ayağını çekmesi, harcanan bu kolektif enerjinin uzay boşluğunda yok olmasını sağladı. demiyorum ki güzel dostluklar kurulmadı ya da birçok faydası olmadı. uzun lafın kısası, tahribatın ilk zamanlardaki anarşik ruhunu hatırlamakta, sorciyi anmakta güzel oldu
iso tarafından 16/Ağu/25 17:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Zamanımızı bu işlere ayırıp asosyalliğin dibine vurduğumuz yıllardı, DDOS can yaktığı zamanlar, gerçekten görünce çok duygulanmıştım.
Yeniler bilmez