Note 2 Donma Sorunu Ve Garanti
-
merhaba müritler, note 2 telefonum son zamanlarda takılma donma vs. yapmaya başladı. eskiden yoktu son 1 aydır falan oluyor. hiçbir tuşu çalışmaz oluyor kapatıp açmadan düzelmiyordu. fabrika ayarlaırna döndürdüm denedim gene yaptı. wipe yaptım denedim gene yaptı. sd kartı çıkartıp denedim gene yaptı. her formattan sonra kendi fix uygulamalarımı da kuruyordum bu arada.
en sonunda garantiye gönderdim. yazılım güncelleyip geri yolladılar. ilk 3-5 gün birşey yoktu sonra gene yapmaya başladı. dün tekrar gönderdim. bugün adam aradı. uygualamaları kurduktan sonra mı yapmaya başladı dedi. evet dedim uygulamaları ilk geldiği gün kurdum 3-4 gün sonra yapmaya başladı dedim. uygulamalardan oluyor olabilir falan dedi. şimdi aynı şekilde tekrar gönderecek.
uygulamalardan oluyor olabilir mi sizce? eğer öyleyse hangi uygulamadna olduğunu nasıl tespit edebilirim. virüs taratma falan yaptığımda birşey çıkmıyordu.
-
kardeş uyuglamalardan muhtemelen bendede uygulamalr çokken oluyordu ccleaner ile temizlet rami boşalt bir bak
-
blackglove bunu yazdı
kardeş uyuglamalardan muhtemelen bendede uygulamalr çokken oluyordu ccleaner ile temizlet rami boşalt bir bak
ya ağırlaşma falan olsa anlarım da bi donuyor pir donuyor, hiç tepki yok. ramin dolmasından bu kadar yapmaması lazım uygulama uyumsuzluğu falan gibi bi durum varsa bilmiyorum.
-
hocam muhtemelen program oyun vs gibi uygulamalardandır . ccleaner ile temizle derim ondan önce dr web antivirüs kur .bence yüklediğin bir uygulamanın kendini güncellemesi sonucu ortaya çıkmıştır
-
Rom falan yükledin mi ? Belki rom hatalıdır.
-
o sorun sadece sende degil note2 lerin hepsinde var sanirim samsungun veya goigle nin cikarttigi bi guncellestirme buna sebeb saniyorumki 4.2.2 de bu olay duzellecek bu.
dip kose not: note 2 bende ve 2 arkide var ayni sorunlar bizdede var
-
Citizen bunu yazdı
Rom falan yükledin mi ? Belki rom hatalıdır.
yok rom yüklemedim orjinal romu duruyor.
@ayhun
4.2.2 nin çıkmasına daha baya var gibi custom rom falan kursam düzelir mi ki acep ?
@blackglove gelince deniycem bakalım bişeyler
-
hocam advanced system care in android versiyonu var. onu yükleyip uygulamaları tarat. o sana hangi uygulamanın ne gibi erişimleri olduğunu gösteriyor. hiç beklemediğin uygulamadan pislik çıkabilir. ve acemi işi olan uygulamaları kaldır bi süreliğine. müridin dediği gibi bi uygulamanın yanlış güncelleme yapması sonucu da oluyor olabilir.
-
son stock rom u indir onu yukle custom rom atma oto guncellemeleri kapa sadece gerwkli olanlari guncelle bide uygulama listeni fotola koy bi karsilastiralim belki ayni uygulama varsa boyle bulabiliriz benim dusuncem.
-
https://eksisozluk.com/entry/36418546 nette araştırırken böyle birşey buldum entry de sudden death syndrome diye birşeyden bahsediyor eleman. baya ciddi birşeymiş.
ulan madem bu kadar yaygın birşey bu note 2'ler arasında bu gerizekalı servisin niye haberi yok bundan hala bana uygulamadan oluyordur diyolar? samsung birşey demiyor mu size bununla ilgili ? ulan sen benim de ilk aklıma gelen şeyden başka birşey yapamıyorsan ne diye gönderiyom ben bu telefonu sana !?! en son gidip zorla iphone aldırtacaklar ya!!
-
http://www.roytanck.com/2013/06/04/note-2-update-sudden-death-syndrome/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2093599
çok sinirlendim ya :@ yarın bi arayayım da kalaylayayım bi şunları!