Note 2 Kamera Sorunu
-
Slm muridler.note 2 cihaz aldim gectigimiz persembe vatan bilgisayardan. Bugun fotoğraf cekme ihtiyaci oldu.kamerayi bi açtım çekeceğim fotoyu ekranda pullu yada karli adini siz koyun bu sekilde gösteriyor.arka kamerasi bilindiği üzere 8 mp.ön kamerasi 1.9 mp ama daha net çekiyor.sizce neden olabilir ve ne yapmalıyım
-
bence geri götürmelisin :/
-
GordonFreeman bunu yazdı
bence geri götürmelisin :/
7 gun icinde koşulsuz sartsiz iade hakkimiz yok mu.ben iade hakkim var diye biliyorum yanlissam duzeltin
-
onu bunu bilmem s3 ün ön kameras daha güzel video çekiyor.
-
bende var note da gündüz çekince problem yokda gece cekince cok zor cekiyor birazda kötü hani gece zaten cok iyi beklenemez ama benimki
baya kötü çekiyor bende götürcem bi ara bakalim hatta ayni senin dediği gibi karli pullu noktalar var.
eğer garanti olmasa bile iade edersen sebebini öğrenebilirsen burdan yazda bizde bilelim :)
-
antivirus bunu yazdı
bende var note da gündüz çekince problem yokda gece cekince cok zor cekiyor birazda kötü hani gece zaten cok iyi beklenemez ama benimki
baya kötü çekiyor bende götürcem bi ara bakalim hatta ayni senin dediği gibi karli pullu noktalar var.
eğer garanti olmasa bile iade edersen sebebini öğrenebilirsen burdan yazda bizde bilelim :)
Yarin direk iade sorunsuz olaniyla degistirecem
-
olm sende de mi var o sıkıntı
direk geri gönderek mk
-
CooLSTuFF bunu yazdı
olm sende de mi var o sıkıntı
direk geri gönderek mk
Haci bana whatsapp dan yada faceden bi resim cek yollasana
-
Direkt iade edemezsin bu saatten sonra...
Servisse falan gondeirler , 7 gun icinde kosulsuz iade kutuyu acmadigin takdirde gecerli diye biliyorum ve %99 da o sekilde....
-
7 gün değil 30 gün geri iade süresi var.7 gün içinde iade olayı internet ve telefon ile verilen siparişler için geçerli.
-
"Note 2 : Kamasutra" diye okuyan bi ben miyim?