folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Note 2 Wifi Ve Bluetooth Sorunu

Note 2 Wifi Ve Bluetooth Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Son zamanlarda ne bluetooth ne de wifi'i aktif edemiyorum. wifi ve bluetooth aktif oluyormuş gibi oluyor çat keri kapanıyor.

kasayı açmadım darbe görmedi. Neden olabilir? Telefon miadını mı doldurdu acaba ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

yazılımsal bir sıkıntı olma ihtimali fazla hocam.. custom rom kullanıyorsan ondan kaynaklı da olabilir.

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam Samsung firması Note 2 için Android 5.0 yayınlayacağını duyurmuşken bu modelin eskidiğini düşünemeyiz :)

Aynı telefonu ben de kullanıyorum ama daha karşıma böyle bir sorun çıkmadı. Kaldı ki ben root yapmadan kullanıyorum, Wi-Fi ve Bluetooth özelliklerini hiç kapatmıyorum, Bluetooth sürekli gizli de olsa sürekli açık.

Eğer açık görünüyor da çalışmıyorsa donanımsaldır diye tahmin yürütebilirim. Ama ilgili menüsünden Wi-Fi ve Bluetooth özelliklerini açıktan bir süre sonra kapalı olarak görünüyorsa yazılımsal bir sorun olduğu söylenebilir.

Telefonunuz rootlu mu ya da bu sorunu görmeden evvel yüklediğiniz bir uygulama oldu mu gibi soruların yanıtlarını verebilirseniz fikir verebiliriz sanıyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam Samsung firması Note 2 için Android 5.0 yayınlayacağını duyurmuşken bu modelin eskidiğini düşünemeyiz :)

Aynı telefonu ben de kullanıyorum ama daha karşıma böyle bir sorun çıkmadı. Kaldı ki ben root yapmadan kullanıyorum, Wi-Fi ve Bluetooth özelliklerini hiç kapatmıyorum, Bluetooth sürekli gizli de olsa sürekli açık.

Eğer açık görünüyor da çalışmıyorsa donanımsaldır diye tahmin yürütebilirim. Ama ilgili menüsünden Wi-Fi ve Bluetooth özelliklerini açıktan bir süre sonra kapalı olarak görünüyorsa yazılımsal bir sorun olduğu söylenebilir.

Telefonunuz rootlu mu ya da bu sorunu görmeden evvel yüklediğiniz bir uygulama oldu mu gibi soruların yanıtlarını verebilirseniz fikir verebiliriz sanıyorum.

Telefon rootlu değil. Bir uygulama yüklemedim ama wifi açıkken mevcut programları sürekli otomatik güncelliyor tabi. acaba güncellemelerden mi oldu ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam sorularıma tam olarak yanıt vermemişsiniz, bu durumda sorunun nereden kaynaklandığını söylemek zor.

Güncellemelerden oldu da diyemeyiz, olmadı da diyemeyiz. Daha sorunun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğuna bile karar veremiyoruz :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam sorularıma tam olarak yanıt vermemişsiniz, bu durumda sorunun nereden kaynaklandığını söylemek zor.

Güncellemelerden oldu da diyemeyiz, olmadı da diyemeyiz. Daha sorunun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğuna bile karar veremiyoruz :)

Hocam wifi aktif olsun diye tıklıyorum. tam yeşil olmuyor. sonra tekrar kapanıyor. resim ekledim. Biraz evvel çalıştı ama yine gidecek.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

hocam fabrika ayarlarına döndürsene yine aynı şey olacak mı olursa teknik servise gönder baksınlar

koray tarafından 03/Haz/15 11:55 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Anladığım kadarıyla Wi-Fi antenini açmaya çalışıyor ama açılmayınca yazılım anten algılayamamış gibi tekrar kapalı konuma geçiyor.

Donanımsal bir sorun olabilir, servise danışmanızı tavsiye ederim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Anladığım kadarıyla Wi-Fi antenini açmaya çalışıyor ama açılmayınca yazılım anten algılayamamış gibi tekrar kapalı konuma geçiyor.

Donanımsal bir sorun olabilir, servise danışmanızı tavsiye ederim.

Aynen dediğin gibi hocam. Çok veri var içinde hiç servise gidesim yok 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Cihaza rom attım. yemedi

patch.tar.md5 yükledim yemedi

fabrika ayarlarına döndüm yine yemedi.

Donanımsal olma durumunda tamiri var mı acaba ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Donanımsal problem. Aynı marka aynı problemli cihazla dün karşılaştım burada format, hard format, yazılım yenileme ve wifi test benzeri her türlü kodları denedim. En son wifiyi açıp ağları listeletmeyi başardım ama ağa hiç bir şekilde bağlanamıyordu alet. Bluetoothda kendi kendine kapanıp geri açılıyordu. yalnız benim baktığım tel darbe yemiş yere fırlatılmış telefondu.

:|
Toplam Hit: 3384 Toplam Mesaj: 12