Note 4 Kumanda Tanıtma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

LG G2'de vardı mesala ayarlıyorduk kumandayı telefona gösterince tek tek tuşlardan telefon kayıt ediyordu Note 4'te bunu nasıl yapabilirim ? İki saat programdan uyumlu marka bulmaya çalışıyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

lg nin uygulamasını indir çalışır belki.

bu arada ayfonu ne yaptın ? ayfondan sonra not 4 nasıl geldi ?

fikirlerini almak istiyorum mustafa.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bende Peel'i acinca direkt kumanda olarak kullaniliyor zaten?.. Tvyi ac kapa kanalda ileri geri git sesi yukselt azalt. Baska bir sey mi istedin?

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Bende Peel'i acinca direkt kumanda olarak kullaniliyor zaten?.. Tvyi ac kapa kanalda ileri geri git sesi yukselt azalt. Baska bir sey mi istedin?

İşte sorunda orada hocam bazı televizyonların kodları tutmuyor. Başka markanın kodunu tek tek deneyip bulmak gerekiyor.

@zalimadam

Android gibisi yok bunu anladım. iPhone stabil eyvallahta Safari'de 3-4 tane sekme açıp ilk sekmeye geri dönünce sekmeyi tekrardan yüklüyorsa siktirsin. Uygulama yüklüycem alayı paralı mecbur korsan arıyorsun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

herhangi bir cihazın kumandasını lg uygulamasına tanıtabiliyorsun. kumandanın tuşlarına basıp nasıl sinyal verdiğini algılıyor telefon.

kayıt ettikten sonra telefon kumandanın taklidini yapabiliyor.böyle bir ayar varmı diyor.

lg nin apk sı iş görürmü diye denemende fayda var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

0

zalimadam tarafından 31/Ağu/15 20:06 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

triple kill :)

zalimadam tarafından 31/Ağu/15 20:05 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

0

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

0

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Heum. Kumandadan eslesme yapildigini ilk kez duydum. Onun disinda kalabalikta mac izlerken cesit cesit televizyon trolledim hicbirinde bulamadim markasi neydi bunun demedi.

Peki bu kumandadan tanitma olayinda ses sistemini falan da tanitabiliyor muyuz?

sigara değil, balık olan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Heum. Kumandadan eslesme yapildigini ilk kez duydum. Onun disinda kalabalikta mac izlerken cesit cesit televizyon trolledim hicbirinde bulamadim markasi neydi bunun demedi.

Peki bu kumandadan tanitma olayinda ses sistemini falan da tanitabiliyor muyuz?

Aynen öyle program zaten televizyonların çoğunu görüyor fakat uydu alıcılarında tırt maalesef.

Toplam Hit: 1428 Toplam Mesaj: 12
note 4