Note 4 Kumanda Tanıtma
-
LG G2'de vardı mesala ayarlıyorduk kumandayı telefona gösterince tek tek tuşlardan telefon kayıt ediyordu Note 4'te bunu nasıl yapabilirim ? İki saat programdan uyumlu marka bulmaya çalışıyorum.
-
lg nin uygulamasını indir çalışır belki.
bu arada ayfonu ne yaptın ? ayfondan sonra not 4 nasıl geldi ?
fikirlerini almak istiyorum mustafa.
-
Bende Peel'i acinca direkt kumanda olarak kullaniliyor zaten?.. Tvyi ac kapa kanalda ileri geri git sesi yukselt azalt. Baska bir sey mi istedin?
-
izzmarit bunu yazdı
Bende Peel'i acinca direkt kumanda olarak kullaniliyor zaten?.. Tvyi ac kapa kanalda ileri geri git sesi yukselt azalt. Baska bir sey mi istedin?
İşte sorunda orada hocam bazı televizyonların kodları tutmuyor. Başka markanın kodunu tek tek deneyip bulmak gerekiyor.
@zalimadam
Android gibisi yok bunu anladım. iPhone stabil eyvallahta Safari'de 3-4 tane sekme açıp ilk sekmeye geri dönünce sekmeyi tekrardan yüklüyorsa siktirsin. Uygulama yüklüycem alayı paralı mecbur korsan arıyorsun.
-
izzmarit bunu yazdı
herhangi bir cihazın kumandasını lg uygulamasına tanıtabiliyorsun. kumandanın tuşlarına basıp nasıl sinyal verdiğini algılıyor telefon.
kayıt ettikten sonra telefon kumandanın taklidini yapabiliyor.böyle bir ayar varmı diyor.
lg nin apk sı iş görürmü diye denemende fayda var.
-
0
zalimadam tarafından 31/Ağu/15 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
triple kill :)
zalimadam tarafından 31/Ağu/15 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
-
0
zalimadam tarafından 31/Ağu/15 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Heum. Kumandadan eslesme yapildigini ilk kez duydum. Onun disinda kalabalikta mac izlerken cesit cesit televizyon trolledim hicbirinde bulamadim markasi neydi bunun demedi.
Peki bu kumandadan tanitma olayinda ses sistemini falan da tanitabiliyor muyuz?
-
izzmarit bunu yazdı
Heum. Kumandadan eslesme yapildigini ilk kez duydum. Onun disinda kalabalikta mac izlerken cesit cesit televizyon trolledim hicbirinde bulamadim markasi neydi bunun demedi.
Peki bu kumandadan tanitma olayinda ses sistemini falan da tanitabiliyor muyuz?
Aynen öyle program zaten televizyonların çoğunu görüyor fakat uydu alıcılarında tırt maalesef.