Note 4'E 5.1.1 Güncellemesini Kuran Var Mı ?
-
Donanımhaber'de şarj ve ısınmada düzeltmeler var denmiş şarj bana normal geliyor fakat oyunlarda vs ısınmalar oluyor gerçekten. Şuan 5.1 kurulu telefonda size güncellesem mi ? Birde parmak izi sensörü sorunlu deniyor bu sürümde.
-
Arkadaşlar gelmeyin tünelin ucu bombok bi yere çıktı sürekli parmak izi durduruldu hatası veriyor.
-
bende öyle bir hata yok.. sen güncelleme yapınca peşine bi wipe data yapsana eli ayağı düzelsin
-
yunusdogan bunu yazdı
bende öyle bir hata yok.. sen güncelleme yapınca peşine bi wipe data yapsana eli ayağı düzelsin
Sende şarj önceki sürüme göre nasıl hocam ?
-
anlaşılır bir fark yok hiç dikkat etmiyordum
-
Fix permissons yaptın mı mkyb
Stylus çalışıo sa bende kurayim bari
-
Beklesemmi kursammı arada kaldım
-
mkyb bunu yazdı
Arkadaşlar gelmeyin tünelin ucu bombok bi yere çıktı sürekli parmak izi durduruldu hatası veriyor.
iyi güldüm hocam :D
yedeklerini al fabika ayarını çak. baktın yine olmuyor download modda 5.1.1'i bul senin telefona uygun öyle çak
-
Hazır Note 4 kullanıcıları toplanmışlen buradan devam edeyim :
Notları widget olarak masaüstüne attım. Fakat launcher denedim hiçbirinde notlarımı masaüstüne widget olarak atamıyorum. Notlarımı masaüstüne atabileceğim sağlam launcher tavsiyesi olan var mı ?
-
Nova'da standart 5x2lik atabiliyorsun (:
-
one note mu kullanıyorsun mustafa ?
edit: ablam güncelleme yapmış sorun yokmuş şu an.
birde el atmışken g3 e 70 mb güncelleme geldi .hesap makinası ile işe yaramaz birkaç uygulama patates oldu.
bu yugulama açılamıyor diyor. nasıl olacak şimdi. bu güncellemeler çok tehlikeli çooook.
zalimadam tarafından 11/Eyl/15 15:23 tarihinde düzenlenmiştir