Note 4'E 5.1.1 Güncellemesini Kuran Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Donanımhaber'de şarj ve ısınmada düzeltmeler var denmiş şarj bana normal geliyor fakat oyunlarda vs ısınmalar oluyor gerçekten. Şuan 5.1 kurulu telefonda size güncellesem mi ? Birde parmak izi sensörü sorunlu deniyor bu sürümde.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar gelmeyin tünelin ucu bombok bi yere çıktı sürekli parmak izi durduruldu hatası veriyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bende öyle bir hata yok.. sen güncelleme yapınca peşine bi wipe data yapsana eli ayağı düzelsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

bende öyle bir hata yok.. sen güncelleme yapınca peşine bi wipe data yapsana eli ayağı düzelsin

Sende şarj önceki sürüme göre nasıl hocam ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

anlaşılır bir fark yok hiç dikkat etmiyordum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

Fix permissons yaptın mı mkyb

Stylus çalışıo sa bende kurayim bari

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

Beklesemmi kursammı arada kaldım 

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Arkadaşlar gelmeyin tünelin ucu bombok bi yere çıktı sürekli parmak izi durduruldu hatası veriyor.

iyi güldüm hocam :D 

yedeklerini al fabika ayarını çak. baktın yine olmuyor download modda 5.1.1'i bul senin telefona uygun öyle çak

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hazır Note 4 kullanıcıları toplanmışlen buradan devam edeyim :

Notları widget olarak masaüstüne attım. Fakat launcher denedim hiçbirinde notlarımı masaüstüne widget olarak atamıyorum. Notlarımı masaüstüne atabileceğim sağlam launcher tavsiyesi olan var mı ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Nova'da standart 5x2lik atabiliyorsun (:

sigara değil, balık olan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

one note  mu kullanıyorsun mustafa ?

edit: ablam güncelleme yapmış sorun yokmuş şu an.

birde el atmışken g3 e 70 mb güncelleme geldi .hesap makinası ile işe yaramaz birkaç uygulama patates oldu.

bu yugulama açılamıyor diyor. nasıl olacak şimdi. bu güncellemeler çok tehlikeli çooook.

zalimadam tarafından 11/Eyl/15 15:23 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 1372 Toplam Mesaj: 16
samsung