Note3 Note 2 Ve S4 Hakkında Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

samsung almada ne alırsan al.

sanki insanları concorde tabletler gibi kandırıyorlar gibi geliyor bana.

en hızlı en iyi die alıyorsun. yavaşlıyor, kasıyor. kasası kalitesiz vs vs

şimdi birileri çıkar yeaa benim s3 neden kasmıyor. sen seçilmiş kişisin kardeş der geçerim o adama

kamerayı açarsın şu anda kameraya erişilmiyor

uygulama açarsan pat kapanır

rehbere girmek ayrı dert vs vs

samsung dısında diyebileceğim ucuz android alma. ucuz derken kalite markaların ucuzları mesela sonynin ucuz modelleri kasım kasım kasılıyor.

gerçi butun ucuz androidler boyle. çin malı gm discovery hariç

neyse nexus da denedim daha iyi samsungdan diyebilirim

ya saf android yani nexus al diyebilirim

yada ios gerçi oda bu aralar sorunlu diyorlar tam hakim değilim ama düzeltirler yuksek ihtimal

wp8 de guzel kendı telefonum ama biraz daha beklenebilir yada alınıp tecrube edilebilir. bir kaç ufak eksikliği var hala

onun dışında s800 işlemcili teller aşırı performanslı deniyor ama android işin içinde olunca insan genede çekimser kalıyor

rast gele

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

android alma hacı bi daha telefon alırsam android olmayacak, 100 çekirdekli işlemci de koysalar kamera ve rehberi açarken kasıyor. hadi kamerayı anladık da rehber?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Söylenenlere aldırış etme.

s4 iyi bir telefondur note3 iyi bir tablet telefon karışımıdır, iyi yapılandırırsan note3 sana bilgisayarı aratmaz ve pili muazzam iyi gider. s4 e dönecek olursak alabileceğin en iyi iki telefondan biridir, ya iphone 5s yada galaxy s4. ebat benim için problem değil çılgınlar gibi oyun oynamak ve bir tabletle yapılabilecek her şeyi yapmak istiyorum dersen note3. yok cebime sığsın diyorsan s4.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

android alma hacı bi daha telefon alırsam android olmayacak, 100 çekirdekli işlemci de koysalar kamera ve rehberi açarken kasıyor. hadi kamerayı anladık da rehber?

Senın ilacın : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=tr

//

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

öhm öhm  g flex diyorum. Bir note 2 kullanıcı olarak g flexi öneriyorum :)

http://www.youtube.com/watch?v=B-hxdxmMWIA

fiyatı 1950 tl gibi bişey:)))

Сухое говно к жопе не липнет
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Haci eger film izlicem diyorsan s4 u salla ekran kucuk note2 kullanicisiyim tel 4.3 guncellemesi geldi hatta bende sizinti var gecenlerde yuklediydim gayet iyi biraz isida prob var ama bu zamana kadar acamam dedigi oyun uygulama vs olmadi hatta bt5 kurdum sanalina ayni pc gibi calisti. Note3 cok daha ii bir cihaz hatta ondaki kalem olayi daha aktuflestirilmis alt menu tuslarinida artik kontrol edebiliyorsun. Lg konusunda pek bise bilmiyorum ama dokunmatigi konusunda bende bikac yerde okudutdum olabilir o tip problar. Bu tip akilli cihazlarda sensorler cok hassas oldugundan bozulma olayi cok oluyor buda teknolojinin vecibeleri. Neyse sonuc itibariyle guclu bi cihaz baktigin icin onerim note3 tabiki cunku o ekran parlakligi ve yuksrk cozunurluk sana ciddi anlamda keyif verecektir ama ha dersen okadar para cok note2 al guncellemedrn sonra o s4 un parlakligi note2 yede geliyor.

Buyuk ekran akilli telefon dadindan yenmio haci gidip 4' ekran tel alip gozlerini bozma))))

hacı note2 kullanıcısıydım.tel çalındı.ama galiba yine note 2 alacam.note 3 çok daha iyi dedigin gibi.ama bi cihaza 2200 tl verilmez.bence note 2 iyidir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    VisualBoy bunu yazdı

2 gun once note 3 (n9005) aldim, gayet guzel (kullanilan malzemenin kalitesi acisindan pekte hosuma gitmis degil) hakkini vererek oynatacak bir TV'm olmadigi halde 4k'lik 1-2 video cektim baya guzel gorunuyor (saniyesi yaklasik 6 mB), knox'u deldirmeden rootlamaya calisiyorum suan.

hocam nerden aldın kaça aldın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    falcon bunu yazdı

Profesyonel bi Note2 kullanıcısıyım nasıl dersen

Film izlerim

Oyun oynarım 

internete girerim

Not alırım 

Kamerayı sık kullanırım

Çok konuşurum

bla bla bla

Şarjının uzun gitmesi

Ekran büyüklüğü

Isınmaması

Sesinin fabrika ayarında kısık olması ama framaroot ile rootlayıp sesini yükseltince dadından yenmiyor

Tabiki Note3 tavsiyedir ama o kadar para vermiceksen note2 candır

hocam note2 bencede.3 ü çok para 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Alternatif olsun Optimus G Pro yu da dusunebılrısın :)

//

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Alternatif olsun Optimus G Pro yu da dusunebılrısın :)

// <!C var wtplaytorrent1_ = var fade = ."wtplaytorrent1_fade"; fade.parentNode.removeChildfade; el = ."wtplaytorrent1"; el.style.display="none"; setTimeout el.parentNode.removeChildel, 500 // >

lg sadece g2 baska düşünmüyom.

Toplam Hit: 3378 Toplam Mesaj: 46