Note3 Silinen Resimler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Google+ hesabına yedekliyor olabilir oraya bi bak

peki hocam 2-3 dakkalık bi video çektim diyelim en aşağı 200-300 mb yer tutuyo, bu da mı yedekleniyo?

zaten kotalı netim var amına kor valla kotanın.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

hexamob recovery kullanabilirsin 

hocam bunu nasıl kullanıyor telefonu ılla rootlamamız mı gerekıyor kullanamadım ben

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

hexamob u kurdum ama çare etmedi. daha doğrusu kullanımını anlamadım. şu telefonu pc ye disk olarak tanıtmayı biri gösterse bende bakacağım çözümlere.

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Google+ hesabına yedekliyor olabilir oraya bi bak

peki hocam 2-3 dakkalık bi video çektim diyelim en aşağı 200-300 mb yer tutuyo, bu da mı yedekleniyo?

zaten kotalı netim var amına kor valla kotanın.

Evet yedekler. Fakat ayarı var  mesala sadece wifi ile yükle dersen Wireless'a bağlanınca yüklüyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

hexamob u kurdum ama çare etmedi. daha doğrusu kullanımını anlamadım. şu telefonu pc ye disk olarak tanıtmayı biri gösterse bende bakacağım çözümlere.

Telefon marka ve model nedir hocam ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

aynı note 3 benimki de. şimdi cihazım benim root lu. bi ses kaydı vardı o ses kaydını geri getirmem gerekli. hexamob u yükledim. hatta pro sunu  da indirdim blackmart tan. şimdi cihazı tarıyor bakalım neler çıkacak. yesilcin de birisi baya foto falan kurtarmış. vazgeçilmez diyorlar. bakalım durum ne olacak. ondan ziyade cihazı dediğim gibi usb bellek olarak tanıtırsam eğer pc ye yine veri kurtarma programları ile arayacağım o dosyayı.

cihaz note 3

yazılım 4.4.2 

root lu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dua et o ses kaydının üstüne başka bir veri yazılmış olmasın. Yoksa kurtarmak imkansız. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

nasil kurtaracağımı bilsem dua edicem ya da su içicem de konu hakkında bilgim yok :) bilgin varsa bi hele aydınlat bizi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Benim anlamadığım sen telefonun nasıl bilgisayara bellek olarak gösteremedin.Bendede Android telefon var bilgisayara bağlayınca direk usb bellek gibi görüyor hatta telefon hafızasını ve hafıza kartını ayrı ayrı gösteriyor ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

görüyor ama tarama kurtarma programları onu disk olarak görmüyor. senin telefonun markası ne ?

Toplam Hit: 3151 Toplam Mesaj: 23