Note3 Silinen Resimler
-
mataramasuko bunu yazdı
Google+ hesabına yedekliyor olabilir oraya bi bak
peki hocam 2-3 dakkalık bi video çektim diyelim en aşağı 200-300 mb yer tutuyo, bu da mı yedekleniyo?
zaten kotalı netim var amına kor valla kotanın.
-
TheKorsans bunu yazdı
hexamob recovery kullanabilirsin
hocam bunu nasıl kullanıyor telefonu ılla rootlamamız mı gerekıyor kullanamadım ben
-
hexamob u kurdum ama çare etmedi. daha doğrusu kullanımını anlamadım. şu telefonu pc ye disk olarak tanıtmayı biri gösterse bende bakacağım çözümlere.
-
antivir-US bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Google+ hesabına yedekliyor olabilir oraya bi bak
peki hocam 2-3 dakkalık bi video çektim diyelim en aşağı 200-300 mb yer tutuyo, bu da mı yedekleniyo?
zaten kotalı netim var amına kor valla kotanın.
Evet yedekler. Fakat ayarı var mesala sadece wifi ile yükle dersen Wireless'a bağlanınca yüklüyor.
-
Freak bunu yazdı
hexamob u kurdum ama çare etmedi. daha doğrusu kullanımını anlamadım. şu telefonu pc ye disk olarak tanıtmayı biri gösterse bende bakacağım çözümlere.
Telefon marka ve model nedir hocam ?
-
aynı note 3 benimki de. şimdi cihazım benim root lu. bi ses kaydı vardı o ses kaydını geri getirmem gerekli. hexamob u yükledim. hatta pro sunu da indirdim blackmart tan. şimdi cihazı tarıyor bakalım neler çıkacak. yesilcin de birisi baya foto falan kurtarmış. vazgeçilmez diyorlar. bakalım durum ne olacak. ondan ziyade cihazı dediğim gibi usb bellek olarak tanıtırsam eğer pc ye yine veri kurtarma programları ile arayacağım o dosyayı.
cihaz note 3
yazılım 4.4.2
root lu
-
Dua et o ses kaydının üstüne başka bir veri yazılmış olmasın. Yoksa kurtarmak imkansız.
-
nasil kurtaracağımı bilsem dua edicem ya da su içicem de konu hakkında bilgim yok :) bilgin varsa bi hele aydınlat bizi.
-
Benim anlamadığım sen telefonun nasıl bilgisayara bellek olarak gösteremedin.Bendede Android telefon var bilgisayara bağlayınca direk usb bellek gibi görüyor hatta telefon hafızasını ve hafıza kartını ayrı ayrı gösteriyor ?
-
görüyor ama tarama kurtarma programları onu disk olarak görmüyor. senin telefonun markası ne ?