Notebook Adaptör, Batarya Ve Diğer Yedek Parça İhtiyacı Olanlar
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------reklam kokan hareketler bunlar :D
-----------------------------Reklam meklam muridler Gerçekten % 25 indirimli alıyor mu ? :D Ona bak hacı
-
-
HP Dv6 6010ET Batarya ve şarj cihazı bulunur mu ve fiyatı nedir hocam ikisinin?
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------bayilik fiyatların nasıl oluyor daha indirimlimi
şarj aletlerin resimlerdeki gibi kalitelimi yoksa çakma etiketli 20 tl satılanlardanmı
bataryalarına ne kadar güveniyorsun orjinalinin % kaçı kadar sarj tutar.
garanti konusu nasıl.
-----------------------------Hocam eğer firma iseniz vergi levhanız var ise bayilik açar iskontolu bayi fiyatlarından ürün satarız.
Şarj aletlerine gelince Resimdekiler kadar kaliteldir.Hepsi Faturalı ve 1 yıl garantilidir.Aldığınızda hoşunuza gitmezse memnun kalmazsanız iade edebilir paranızı kesintisiz olarak geri alabilirsiniz.
Batarya ve adaptörleri kendimiz ithal ediyoruz.Batarylar kimyasal madde sınıfına girdiği için ithalatında bir çok bakanlıktan belge alınmakta ve testleri düzenli aralıklarda yapılmaktadır.
Batarya içinde kullanılan hücreler Orjinal Japon Panasonic yada Orjinal Kore Samsung hücreleri kullanılmaktadır.Orjinal bataryanızın şarj süresi ne kadr ise bizim bataryalarımızda aynı sürelerde dayanmaktadır.
Zaten Faturalı ve garantili ürünler olduğunu söylemiştim :)
Garanti konusunda arıza yapan ürünleri tamir etmiyrouz.Size yenisini veriyoruz.Bekleme filanda olmuyor.Arızalan ürünü gönderin bize yada kendiniz getirin yenisi ile değiştirelim.Bire Bir değiştirme garantisi veriyrouz.
Diğer soruların için yazabilir yada pm atabilirsin.
Saygılar..
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Hocam eğer firma iseniz vergi levhanız var ise bayilik açar iskontolu bayi fiyatlarından ürün satarız.
Şarj aletlerine gelince Resimdekiler kadar kaliteldir.Hepsi Faturalı ve 1 yıl garantilidir.Aldığınızda hoşunuza gitmezse memnun kalmazsanız iade edebilir paranızı kesintisiz olarak geri alabilirsiniz.
Batarya ve adaptörleri kendimiz ithal ediyoruz.Batarylar kimyasal madde sınıfına girdiği için ithalatında bir çok bakanlıktan belge alınmakta ve testleri düzenli aralıklarda yapılmaktadır.
Batarya içinde kullanılan hücreler Orjinal Japon Panasonic yada Orjinal Kore Samsung hücreleri kullanılmaktadır.Orjinal bataryanızın şarj süresi ne kadr ise bizim bataryalarımızda aynı sürelerde dayanmaktadır.
Garanti konusunda arıza yapan ürünleri tamir etmiyrouz.Size yenisini veriyoruz.Bekleme filanda olmuyor.Arızalan ürünü gönderin bize yada kendiniz getirin yenisi ile değiştirelim.Bire Bir değiştirme garantisi veriyrouz.
Saygılar..
-----------------------------evet firmayım vergi levhası vs.. herşey mevcut firma fiyatlarını merak ettim inşallah caziptir sattığın ürünlere güveniyorsun madem öteden beriden aramayalım bayilik alalım arkadaslarımada tavsiye ederim.
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
Saygılar..
-----------------------------evet firmayım vergi levhası vs.. herşey mevcut firma fiyatlarını merak ettim inşallah caziptir sattığın ürünlere güveniyorsun madem öteden beriden aramayalım bayilik alalım arkadaslarımada tavsiye ederim.
-----------------------------hocam seni üzemeyecek ekmek yedirecek fiyatlar veririz.
görüşelim senle
-
saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam laptop anakart satısın var mı
-----------------------------Var hocam ama stoklarımızda çok fazla çeşit yok genelde tamir yoluna gidiyoruz
-
aLcoL bunu yazdı:
-----------------------------hocam acer emachines e 625 batarya ve klavye fiyatı nedir..
-----------------------------Hocam batarya fiyat : 95 TL
Klavye Fiyatı : 55 TL
-
Şu ekran kartını bulabilir misiniz? Fiyatı ne olur?
Acer espire 5520G'nin ekran kartı bu... Sıkıntısız epeydir kullanıyorum ve halen yeni gibi, tek sıkıntım ekran kartı...
-
Hocam, Asus N10jc bataryanın fiyatını öğrenebilir miyim?