Notebook Mu ? Macbook ?
-
Mürütler öncelikle selamlar kolay gelsin hepinize.
Şimcik arkadaşlar benim evde bilgisayarım var yetiyor bana çift çekirdekli bir bilgisayar toplayayım evde kardeşimme vereyim eskisini sevinsin gariban dedim. Ama baktım olmuyor. bana dışarıda da bilgisayar lazım oluyor.
Ya tasarım yapıyorum ne bilim eğtiim hayatı ya zaten eve geliyorum saat 9 da 3 saat evde pc olsa ne olur olmasa ne olur.
Benim dışarıda iş yerinde kullanmam gereken şahsi bir bilgisayar olması lazım. İşte sizden yardım istiyorum bende.
Arkadaşlar mac öğrenmek istiyorum.
Şimdi ben Macbook mu alayım ? Notebook mu ?
Ve fiyat verebilecekler var mı ? Marka tavsiye edebilecekler falan var mı ?
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
( Bu arada donanım diye konuyu buraya aldım. eğer yanlış bir yerse taşırsanız sevinirim.)
-
tasarım ve eğitim ne üzerine,ayrıca sence neden mac?
-
Genelde grafik ve site üzerine tasarım. Eğitim de ee bunların sürekli eğitimi. Mac bilmiyorum dah rahat gibi görünüyor. Birde mac öğrenme isteği var.
-
Genelde grafik ve site üzerine tasarım. Eğitim de ee bunların sürekli eğitimi. Mac bilmiyorum dah rahat gibi görünüyor. Birde mac öğrenme isteği var.
-
1.aynı mesajı iki kere yazmışsın:))
2.Notebook al bence..Çünkü hem tasarımını yaparsın oyun oynarsın zart zurt herşey yaparsın kısacası .3.Dayımda macbook var matbaacı memnun kallmadı şimdi satmaya çalışıyor...
Notebook alcaksan:Hp Pavilion serisi 1100$ başlıordu galiba :S
Compaq Presiore 899$
Toshiba Satellite a100 :1300$
Fiyatlar teknosadan alınmışır ... -
tabi ki notebook hatta Dell Inspiron 6400 ler çok iyi, kullanıyorum ve çok memnunum, birdaha notebook alacak olsam kesinlikle dell alırdım... mac osx tiger'in korsanını veya iste ne bilem bi şekilde bulup intel işlemcili bir notebooğa da kurabilirsin, yani sadece mac kullanacam diye mac alıyosan alma derim, çünkü kullandığın yada kullanacağın tasarım programları mac'te çalışmayabilir her ne kadar emulatorle halledebilirim desende bence aynı performansı vermez...
-
Notebook al paran varsa Alienware al illa mac öğreneceğim diyorsan başka mac üzerinde öğren baymazsan mac alırsın
-
Arkdaşlar peki notebook ucuz ve işlevli ne var :D
-
sadece tasarım diyorsan mac ın ustune tanımam! hem mac daha karizma daha hoş duruyo;)
-
Arkadaşlar notebook alıyorum :D bu seferde ne alsam die düşünüyorum :D
-
toşiba m70 mi m50 mi ne kral makine çok harikaydı valla kısa süre kullandım ama..
amk :( salaklığıma doymayım kaçtı avucumdan vermeyecektim geri :(