Notebook Parçaları / SATILIK
-
imlegend bunu yazdı
Bu kasa f3sc serisi ile birebir uyumlu mu ki ya? Sol Menteşe kırıkta?
bende de kırık lan o. hatalı üretim anasını satıyım..
-
anarsistherif bunu yazdıimlegend bunu yazdı
bende de kırık lan o. hatalı üretim anasını satıyım..
Birgün açıp kapatırken elimde kalacak diye korkuyorum. Zaten kapatıp açarken body çalışıyoruz mubarek nasıl sert yapmışlar.
-
imlegend bunu yazdı
Ekranın sol menteşesi mi hocam ? Uyumlu olma ihtimali var. Bilemiyorum bende tam
-
Alt ve üst kasaya ne istiyosun hocam
-
bladex38 bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdı
ya konun hazır açıkken bendede var bir tane lcd ekran isteyen olursa satabilirim bende...
marka model fiyat bilgisini alabilirmiyim hocqm
hp dv 4000 e ait hocam lcd, menteşesi ve üst kapagı ile birlikte duruyor. fiyat anlaşırız sorun değil
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıbladex38 bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdı
ya konun hazır açıkken bendede var bir tane lcd ekran isteyen olursa satabilirim bende...
hp dv 4000 e ait hocam lcd, menteşesi ve üst kapagı ile birlikte duruyor. fiyat anlaşırız sorun değil
arkadaşla anlaşamazsanız ben alırım ekranı hocam
-
redsox bunu yazdı
Alt ve üst kasaya ne istiyosun hocam
Pm attım hocam
-
alt kasa ve menteşelere talibim hoca hemen anlaşalım
-
redsox bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdıbladex38 bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdı
arkadaşla anlaşamazsanız ben alırım ekranı hocam
tmm hocam haber ederim sana
-
baltalamak gibi olmasında bendede benzer ürünler var (: cpu'yu bi arkadaşa yolladım sadece
http://www.tahribat.com/Forum-2-El-Laptop-Parcalari-Hp-Pavilion-Dv6770et-182110/