Notebook Sırt Çantası.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba beyler,

Laptopum için bir sırt çantasına ihtiyacım var.El çantası var fakat kolum yoruluyor sabahları götürürken şöyle sırtımda şekil duran ,

pc darbelere karşı koruyan 50 -100 tl arası cafcaflı güzel bir çantaya ihtiyacım var kullanan arkadaşları ve tavsiye de bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam iki gün önce teknosada gördüm case logic gri bir çanta gayet güzele benziyordu siteden bir kontrol et istersen

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Hocam iki gün önce teknosada gördüm case logic gri bir çanta gayet güzele benziyordu siteden bir kontrol et istersen

Hocam baktımda pek caf caflı değil

Davereed çok pahalı yaw 60 usd falan diyor şöyle 50 - 100 max fiyat verebilirim.

Hani normal sırt çantalarından bi farklı olsun , dayanıklı olsun hani çarplarda falan kaybetmeyelim laptopu.

Kırmızı ve siyah tonlar hakim olursa iyi olur .

Ignorance is bliss.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://www.caselogic.com/en/il/products/laptop-cases/laptop-backpacks/canvas-backpackduffel-_-snb_-_15f_-_blue

Hocam bende case lagic in bu modelinin gri renklisi var. İç hacmi ve laptop bölmesi çok güzel. 3 yıldır kullanıyorum ve laptopumu herzaman bunula taşıyorum. Aynı zamanda okula falan giderken de bunu kullanıyorum.

Sağlamlığına gelince, çantayla ABD nin bütün doğu yakası, Kanada nın 3 şehri ve Rusya yı gezdim (uçakta atıp tutmalar falan filan) şu ana kadar ne biyerinde bir yırtık oldu ne de içindeki laptopta herhangi bir hasar ya da çizik oldu :)

torpedo_XL tarafından 28/Nis/13 18:29 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

http://www.caselogic.com/en/il/products/laptop-cases/laptop-backpacks/canvas-backpackduffel-_-snb_-_15f_-_blue

Hocam bende case lagic in bu modelinin gri renklisi var. İç hacmi ve laptop bölmesi çok güzel. 3 yıldır kullanıyorum ve laptopumu herzaman bunula taşıyorum. Aynı zamanda okula falan giderken de bunu kullanıyorum.

Sağlamlığına gelince, çantayla ABD nin bütün doğu yakası, Kanada nın 3 şehri ve Rusya yı gezdim (uçakta atıp tutmalar falan filan) şu ana kadar ne biyerinde bir yırtık oldu ne de içindeki laptopta herhangi bir hasar ya da çizik oldu :)

Buda ne biliyim çok kaba be hacı şöyle sportif birşey olsun hani okul çantası gibi olmasın sağlam dayanıklı ne biliyim msi gaming çantalarına baktım güzel gibi ama belki daha çok alternatif çıkar diye bakıyorum

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Davereed çok pahalı yaw 60 usd falan diyor şöyle 50 - 100 max fiyat verebilirim.

Hani normal sırt çantalarından bi farklı olsun , dayanıklı olsun hani çarplarda falan kaybetmeyelim laptopu.

http://www.jansport.com/js_product_thumb.php?cid=2301

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

No items exist for the given selection/search Diyor :D

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

No items exist for the given selection/search Diyor :D

ülkeyi seçmediğin için sanırım

ben europe tan turkey i seçtim

hacı bence sen googleda anti-shock backpack diye fln ara...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Hocam beğendim ben bunu hacmi nasıldır acaba harici hdd ve notebookum var sadece bide kabloları vs.

Dayanıklılığı nasıldır ?

Ignorance is bliss.
Toplam Hit: 1339 Toplam Mesaj: 15