Notebook Tavsiyeleriniz
-
Lenovo beleş verirlerse al,diilse para verme
-
Lenovo al hocam .. IBM sonucda.) forumda kacinci defa yaziyorum bilmiyorum .. ama istersen bir arama yapip bak bircok yorum yapildi laptoplar hakkinda. ve alacagin laptopu bir forumlarda arat bakalim :) ne sorunlari var. ozellikle teknik servisine bak Lenovo yu siddetle tavsiye ediyorum
-
lenevo alma çok sorunu var birde casper alma şikayet sitelerini doldurmuş digerlerine yer kalmamış bende araştırdım hp ninkilerde çok özellikler var mimarisi çok güzel dışarıdan taktıgın hdd bile baglantı noktasını kuzey köprüsüne direk hızlı baglamışlar ayrıca werlıes nin diger pc lerde olmayan bi özeliği var uzun mesafeden radya frekanslı baglanma özelliği bilmeyen arkadaşlar araştırsın ilerde bütün şehir ve ilçelerede belediye hizmeti olarak gelecek adsl yayını daha çok özelligi var model hp pavilion dv 6 ng699 selamlar
-
acer al
-
hacı sen sen ol ya sony al yada hp süper makineler
-
Hocam HP alma ister Gericom al tepe tepe kullan:))))) Yine de HP alma.....
-
hocam hp yada toshiba al bu ikisinden şaşma bence sölediğin fiyata iyi bi model bulursun ama doların biraz daha düşmesini beklesen daha iyi olur kanımca.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
Lenovo beleş verirlerse al,diilse para verme
-----------------------------hayatında lenovoyu uzaktan gördün heralde sadece..
ne sorunu varmış merak ettim
en büyük laptop üreticilerinden IBMin ürünü
-
Evet arkadaşlar.Yazdığım ve alacağım samsung laptopun bir üst modelini bugün bimekste kampanya yapmışlar. Günün fırsatı olarak beyler son gün sordum 8 ürün vardı birini ben kaptım buyrun link.(istanbul maslaktan aldım)
http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=858
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=100537
Şimdi ürünü açıp incelemeye başlicam hayırlısı olsun.
Bu arada laptop çantalarındada indirim vardı 100 liralık cantayı 39 milyona kaptım ayrıca üründen gelen card finans puanı ile teknokaskı beleşe getirdim :D
Mağaza müdürüde tanıdık çıktı çok şanslı günümdeyim :P
-
macbook al :)