Notebook Tavsiyesi (Beklenik)
-
Merhaba Sevgili murid ve muride arkadaslarim. (gerci tanidigim 1 muride var :)
Bu aralar sirket kurulumu ofis acimi filan derken sifiri tukettim. Yatirimlarimin geri donmesi de zaman alacak ve isin ters gitmesi gibi Notebookum beni birakmak uzere.
Ucuz ve performansli notebook ariyorum.
su urunu bir inceledim ama sizden fikir alayim istedim :
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-ts11-hr-712tk-ts11-core-i7-2670qm-22ghz-8gb-750gb-156-dvdrw-1gb-gt630m-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=59505 -
birde inceledigim bu cihaz var :
Edit 1:
ve
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 23:40'da rakkoc tarafından düzenlendi. -
ben o kadar para verecek olsam garantisini ve arıza durumundaki servisine iyi bakarım
dell gibi servisinin olmasını isterim mesela yada lenovo gibi cok hızlı olmasını beklerim veya
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------ben o kadar para verecek olsam garantisini ve arıza durumundaki servisine iyi bakarım
dell gibi servisinin olmasını isterim mesela yada lenovo gibi cok hızlı olmasını beklerim veya
-----------------------------DELL'n allah belasini versin! islemci isim 82 derece diyorum. sogutucu koyun altina makinanizin diyor. Zaten var diyorum Klimali odada kullanin diyor :s
-
exper veya casper alma sakın sakın :D eğer alıcaksan da idarelik al paran olunca monster al sağlamından :) istiyosan benim makinayı satayım sana :D casper :D
-
exper e para vermede parana yazık edersin
-
duvar saatim casper i5 :( Eski calistigim sirket aldi makine isinip yanmis anakartta problem var tamir olmaz kullanici hatasi dediler. geldiginde sirketteki arkadaslar ram hdd bolustu bende kasayi delip duvar saaati yaptim.
Cassper dan uzak durmam gerektigini biliyorumda EXPER de oylemi onu bilmiyordum
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------exper veya casper alma sakın sakın :D eğer alıcaksan da idarelik al paran olunca monster al sağlamından :) istiyosan benim makinayı satayım sana :D casper :D
-----------------------------arkdasım exper ve monsterın üreticisi aynıdır :D ( bazı kasaları görüntü olarakta aynıdır )
çelişki oldu seninki
bu iki marka da su an adıgını hatırlamadıgım markadan alırlar pcleri
casperda haierden alır
-
Secenekleri editliyip birseyler daha ekledim. Birde UP'lanmasini sagliyim.
-
Hocam geçen konusunu açmıştım. Ben de bu arkadaşı aldım
Senin verdiğin modele göre daha iyi bi ekran kartı var, bir de ekranı full hd - free dos olduğundan fiyatı biraz daha uygun.
Eksi olarak, klavyesi çok kullanışlı değil, bi de böyle işlemci olunca ısınıyor haliyle ((:
-
http://m.akakce.com/p/?596269 cok memnun kalirsin demedi deme