Notebookum Çalındı.
-
Arkadaşlar Toshiba Qosmio notebookum çalındı yarın serinumarasını falan buraya yazıcam şimdi fatura yanımda değil bu tarz işlerle ilgilenen arakadaşar varsa benmle iletişime geçerlerse sevinrim eskişehirde çalındı orda bu işlerle ilgilenen tanıdklları olan falan varsa iletişime geçrlerse çok makbule geçicek.Şimdiden tşkler.Veya bu tür çalınma işlerinde yapılması gerenkenleri bilen arkadaşlar cvp yazarlarsa sevinirim.
-
geçmiş olsun kardeş çalanın ben de a.q. !!!
-
adersim : oracle89@gmail.com
-
ii 400 usd ye bulabilirsin piyasada bilgisayarını :D genellikle gemiyle gelioken, gemi su aldı.. bu bilgisayar da konteynırdan sağlam çıkan bilgisayarlardan ama serial numarası iptal edilen bilgisayarlardan ondan çok ucuza vereom abe şeklinde bişey dinlersin..
-
aga geçen burda biri dediydi laptopum çalıntı çıktı diye ama senle alakası olduğunu pek sanmıyom.. git polise ver seri numarasını.. ayrıca bayisine haber ver.. yardımcı olurlar..
-
Kardeş polise başvuracaksın sonra savcılıkta dosya açılacak...Senden garanti belgesi ve fatura bilgisi isterler.Gerisini onlar yapar zaten...Benim arkadaşın 3-4 hafta önce Dell6400 u çalındı.Adamlar 2.haftada yakaladılar.Nasıl oldu bilmem belki notebook üreticisi gps gibi bir sistem yerleştirmiştir imal ederken.Belkide notebook internete girdiği anda bir yolla yer tespiti yapmışlardır.Ama buldular.Eğer garantili ürünse her yola başvur.Bulunur.
-
ohhh hemde qosmio
-
haydaa bende noteBok alıcaktım şimdi içime oturdu. ya benimkiside çalınırsa :(
-
toshiba ya bildir eğer bir şekilde toshiba servisine giderse sana geri verirler
-
gps e gerek yokki....MAC adresleri saolsun...nete bağlandığı anda savcılık+telekom internete bağlandığı anda..tepesine binerler....
-
ya ne uğrasıyon faturası var hemen aldığın yere git (bi ara polisede haber ver tabi) söle calındığını eğer aldığın yer küçükse türkiyeye ithal eden firmeyı ara kesin yardımcı olurlar artık onların takibi var uluslar arası türkiyeden cıkarsa bile bulunur ama acele et 1 sonra gidersen kimse seni siklemez haberin ola
Toplam Hit: 4335 Toplam Mesaj: 15