Notebookum Çalındı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Toshiba Qosmio notebookum çalındı yarın serinumarasını falan buraya yazıcam şimdi fatura yanımda değil bu tarz işlerle ilgilenen arakadaşar varsa benmle iletişime geçerlerse sevinrim eskişehirde çalındı orda bu işlerle ilgilenen tanıdklları olan falan varsa iletişime geçrlerse çok makbule geçicek.Şimdiden tşkler.Veya bu tür çalınma işlerinde yapılması gerenkenleri bilen arkadaşlar cvp yazarlarsa sevinirim.

Abra Kadabra
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun kardeş çalanın ben de a.q. !!!

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    adersim : oracle89@gmail.com

Abra Kadabra
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    ii 400 usd ye bulabilirsin piyasada bilgisayarını :D genellikle gemiyle gelioken, gemi su aldı.. bu bilgisayar da konteynırdan sağlam çıkan bilgisayarlardan ama serial numarası iptal edilen bilgisayarlardan ondan çok ucuza vereom abe şeklinde bişey dinlersin..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    aga geçen burda biri dediydi laptopum çalıntı çıktı diye ama senle alakası olduğunu pek sanmıyom.. git polise ver seri numarasını.. ayrıca bayisine haber ver.. yardımcı olurlar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Kardeş polise başvuracaksın sonra savcılıkta dosya açılacak...Senden garanti belgesi ve fatura bilgisi isterler.Gerisini onlar yapar zaten...Benim arkadaşın 3-4 hafta önce Dell6400 u çalındı.Adamlar 2.haftada yakaladılar.Nasıl oldu bilmem belki notebook üreticisi gps gibi bir sistem yerleştirmiştir imal ederken.Belkide notebook internete girdiği anda bir yolla yer tespiti yapmışlardır.Ama buldular.Eğer garantili ürünse her yola başvur.Bulunur.

Unutma ki yarın bügüne dün diyeceksin, tıpkı dün bügüne yarın dediğin gibi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    ohhh hemde qosmio

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    haydaa bende noteBok alıcaktım şimdi içime oturdu. ya benimkiside çalınırsa :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    toshiba ya bildir eğer bir şekilde toshiba servisine giderse sana geri verirler

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek
    gps e gerek yokki....MAC adresleri saolsun...nete bağlandığı anda savcılık+telekom internete bağlandığı anda..tepesine binerler....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    ya ne uğrasıyon faturası var hemen aldığın yere git (bi ara polisede haber ver tabi) söle calındığını eğer aldığın yer küçükse türkiyeye ithal eden firmeyı ara kesin yardımcı olurlar artık onların takibi var uluslar arası türkiyeden cıkarsa bile bulunur ama acele et 1 sonra gidersen kimse seni siklemez haberin ola

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 4335 Toplam Mesaj: 15