Nüfus Cüzdanındaki Yazı Fontu Nu Bilen War Mı??? Acil
-
benimde nufus kağıdım eskimişti!..bu tarz işleri yapan müridlerin olması sevindirdi beni:)))
olm manyakmısınız layn..3 yıldan başlıyo evrakta sahtecilik..hemide nufus kağıdı gibi en mühüm şey:) -
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca kimliklerde sıcak mühür olayı var.
Fotonun sol altında olur, polis onu kontrol eder o yoksa direk siker :)
-----------------------------herhangi mühürle yaptığın zaman fafrkedilmiyor. ama 1- fazla derin basma 2- ön ve arkasında bastığın nokta aynı olsun 3- eğer mümkünse ısıtarak değil pres ile yap, ama tabi sırf meraktan soruyorsun değil mi? yoksa böyle şeyler yapmaz müritler, bende googldan aradım zati.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
Sıcak mühürü, demir 50-100 kuruşun cakmakla tersinden eritilmesi ver üstüne ağırlık koyulması ile elde edilebilir...Bizimde arkadaşla iddaya girmiştikte ondan dolayı...
-
sahte kimlik yapıcan dimi çakaaaaaal :\
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------SPY-CX5 bunu yazdı:
Sıcak mühürü, demir 50-100 kuruşun cakmakla tersinden eritilmesi ver üstüne ağırlık koyulması ile elde edilebilir...Bizimde arkadaşla iddaya girmiştikte ondan dolayı...
Kesin Surette Olmaz. :)Para ile olacak iş değildir, Orjinal Mührün Kopyasını Yapıp Sıcak Hale getirilip, Pvc ye bastırmak süreti gereklidir. Aksi hali Yakayı ele vermektir. :)
-
-
Kafama Takildida !
Ayni anda nasil üc tane ayri Pasaport cikarilip üc farkli ülkeye vize alinir?
-
shockman bunu yazdı:
Kesin Surette Olmaz. :)Para ile olacak iş değildir, Orjinal Mührün Kopyasını Yapıp Sıcak Hale getirilip, Pvc ye bastırmak süreti gereklidir. Aksi hali Yakayı ele vermektir. :)
Ben o para ile o orjinal soğuk damganın aynısını yapıyorum hoca :)
-
renegadealien bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
Ben o para ile o orjinal soğuk damganın aynısını yapıyorum hoca :)
Hayda Rene Üstat Tamam o Yöntemle pratik çözüm elde edilebilir, buraya kadar tamam ama Profesyonel anlamda uygun değildir, taktir etmelisinizki Bende Profesyonel anlamda konuyu değerlendirmiştim. Orjinal mühür kopy etmekde zor değildir son derece teknik bir sıralamada yapılabilinir. :) Ancak Öğretisi İllegal olduğu için Yol ve Yöntemleri vermem Doğru olmaz Zannımca.DipNot= O paranın ortasında Yuvarlak içerisinde Ay Yıldız kabartısı yok mesela, Etrafınıda çevreleyen yazı kabartılarını elde edemezsin, profesyonel bir işlemde Ehil kişi bunu hemen hemde anında sezer.
-
Hoja sende yaff :P Polis alıp soğuk mühürü gözüne mi sokucak bakmak için bi yuvarlak içinde saçma bi şekil işte :D