Numaram Dağıtılıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Hemen hemen hergün yeni bir kampanya ile karşımda oluyorlar.

Halı yıkamacı, oto elektrik işleri , cep telefon satışı , masaj sauna vb.

Bir kişi yada bir şirket numaramı bu ve bunun gibi yerlere dağıtıyor. 10 dk önce yine geldi "Acil Nakite mi ihtiyacınız mı var? kredi kartınızla kontor alıp Nakit olarak bize satıyor 12 ay taksitle geri ödüyorsunuz - ARİF iletişim."

aradım bir bayan çıktı karşıma. numaramı sisteminizden silin dedim tamam siliyoruz dedi. sonra dedim numaramı nerden aldınız bir reklam şirketinden dedi dedim hangi şirket bilmiyorum bilgim yok falan filan yalan söylüyor. bilgisi olan birini verin dedim yurt dışına çıktı patronumuz dedi. 1 dk bekleyin dedi sonrasında yok buradakilerde kim olduğunu bilmiyorlar dedi birinden almışlar fakat isim veya numara vermemiş aldıkları kişi.

Ben bunlardan usandım artık. geçen günde masaj salonundan msj geldi. yine aradım bana canımlı cicimli konuşuyor orada ki her kimse. cinlerim tepeme geldi.

Hukuki olarak ne yapmam lazım ?? illa ki birşey yapılıyordur. Dava ediliyordur. yada ne yapmamı önerirsiniz. Sizede bu şekilde msjlar geliyor mu ?

Zehirrr . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    bence kendi operatorunun musteri hzimetlerini arayarak baslamalisin işe

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı
    bence kendi operatorunun musteri hzimetlerini arayarak baslamalisin işe

Pekala oradan başlayım . Ne yapmam gerekiyor yada ne demem gerekiyor ? Vodafone dağıtıyor olamaz heralde. yada onlar nasıl bir önlem alıp dağıtmayı engelliyecek ki ?

Zehirrr . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

reklam mesaji istemiyorum dersin kapatirlar gelmez

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

benim eski telfonda mesaj filtreleme varı. istemediğim numaralardan mesajları engelliordu. spam filtresi gibi bi şey. ama şu ankinde bulamıyorum. telefonlarda bu özellik olabiliyor.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

benim eski telfonda mesaj filtreleme varı. istemediğim numaralardan mesajları engelliordu. spam filtresi gibi bi şey. ama şu ankinde bulamıyorum. telefonlarda bu özellik olabiliyor.

dostum hangi numaradan geleceğini bilmiyorsun ki filtreleyesin :)

Zehirrr . . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

reklam mesaji istemiyorum dersin kapatirlar gelmez

öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. öğleden sonra arayım bakıyım. Sağolasın

Zehirrr . . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

2 hafta içinde 4 farklı firmadan aradılar. arayanların hepsinin analarına sevgilerimi sundum şirket ismi vermiyorlar verseler onlarada sunacam

sonra birden kesildi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

2 hafta içinde 4 farklı firmadan aradılar. arayanların hepsinin analarına sevgilerimi sundum şirket ismi vermiyorlar verseler onlarada sunacam

sonra birden kesildi

aynen vermiyorlar şirket ismi. Ah bir verseler acayip kalaylacayam da. Gizlilik sözleşmeleri filan vardır ondan vermiyorlar.

Zehirrr . . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Sezpanhe bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

dostum hangi numaradan geleceğini bilmiyorsun ki filtreleyesin :)

sen filtreleyebilirsen önünü kesersin.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Eğer dağıtılıyorsa operatörün bunu engelleyemez. Sadece mevcut mesaj alımlarını durdurabilir onun dışından başka servislerin yada reklam firmalarına doğrudan müdahale etmez.

Toplam Hit: 4289 Toplam Mesaj: 29