Numaram Kullanılarak Telegram Hesabı Açılmış
-
turkstar bunu yazdı
bu tür başina gelen tanidik var sim clone yapmişlar onu başka şeylerde oldu ama
Ben de o başka şeylerden korkuyorum.
-
https://my.telegram.org/auth?to=delete
Buradan yok et account u
Ya da
Telegram support a bir danış, hepimizden daha iyi onlar bilir
-
Bizim de arkadaş 80 yasindaki babasina hat aldi. Tuşlu eski telefon için.
Bir baktı ki numara daha önce kullaniliyormus. Havuzdan almis yani.
Whatsapp da kari fotografi var onu bunu tokatlamak için mesaj yazip duruyor.
Ne oldugunu anlayamadi en son bakti olmayacak savci, jandarma derken sikayette bulunup hatti iptal etti yeni hat aldı.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
https://my.telegram.org/auth?to=delete
Buradan yok et account u
Ya da
Telegram support a bir danış, hepimizden daha iyi onlar bilir
Buradan da yaptım.
Dertsiz başımı derde sokacaklar.
@AnaMuhalefet gelince hemen iptal edeceğim.
-
sim clone olabilir
-
Operatörlerde bir açık falan var herhalde? Yurtdışı bir numara aldık kayınvalideye, şu an hat takılı bile değil; gece yarısı telegram hesabı oluşturuldu birden bire. sürekli de online oluyor.
-
Yurtdışı numarası yazmış daikkat etmemişim :| fakat 2 kişi yeterli olmasada belli başlı profillerden bir şekilde hesap oluşuturuluyor sanırım.
hypnot1c tarafından 10/Haz/25 13:12 tarihinde düzenlenmiştir -
hypnot1c bunu yazdı
Yurtdışı numarası yazmış daikkat etmemişim :| fakat 2 kişi yeterli olmasada belli başlı profillerden bir şekilde hesap oluşuturuluyor sanırım.
Belli başlı profil derken?
Benim numarayı kimse bilmiyor. Bankada bile yok, netten herhangi bir yere üyelik yapmadım.
-
Telegramı kullanacak bir potansiyeli olmayan insan profilinden bahsediyorum. Yeni hat almış, orta yaş üstü, kadın, erkek vs vs.
Numara bilip bilmemek değilde bir şekilde bu profile uyan kişileri tespit edip nasıl olduğunu bilmediğimiz bir yöntemle açıyor olabilirler. Numaranı hiç bir yere vermeden yapılabiliyorsa büyük bir açık anlamına gelir. Hele ki yurtdışında açılan bir hatta bile oluyorsa.
-
Sim değiştirmeden numara değiştirebiliyorsun yeni numara al sorunu çözersin. Ya eve gelen misafir çocuk yaptı ya da hattı satan eleman yapmıştır. Clone sim olunca diğer sim kartı iptal ediyor diye biliyorum. Eskiden bazı operatörler ikiz sim kart veriyordu, arabada ve dışarıda aynı simi kullanıyordun. Tak çıkarla uğraşmıyordun.
Ama biri aktif olunca diğeri pasife geçiyordu.