Nunchaku-Muşta-Çelik Jop-Baseball Sopası =D
-
Beyler izmirde muşta yada çelik jop bulabileceğim
yerler varmı acaba?Baseball sopasını spor mağazalarından fln bulurum,nunchaku(mınçakada deniyo :D) da spor aleti olarak satılıyo :D yani benim aradıklarım çelik jopla muşta.İzmirde satılan yer varmı? -
nunchukayı kendin yaparsın kolay ama çelik olarak zor hemde kullanmasıda zor kafanı gözünü yarasın ilkin bu konua iyiydi nunchukuda deli kullanıyordu D:D
-
muşta war bende satarım istiyorsan ?
-
bendede çelik jop var iki tane istiyorsan satarım birini :D
-
Nunchaku yu hepsiburada.com'dan alabilirsin,ordan 2 tane aldım,kargo dahil teki 32 ytl ye denk geliyor..Youtube'dan videolarını çek,sağlam videolar var öğretici,eğer ilk kez çalışacaksan,böbreğinin olduğu yerlere bez koy,kafaya dikkat et
-
küçükken köyde mınçıka yapmıştım.bruce lee gibi sallıyodum aq:) çok pis acı verir birine vurunca.
-
muşta bendede var vurduğun adamın kafasını patlatıyo walla.. :)
-
İşin dorusu; nunchaku güzel alette gtüm yemiyo sallamayı :D ama yinede 1 tane alıp denicem,baktım oluyo bi tane daha alıp çift sallamaya başlarım :D İzmirde olanlarla fiyatta anlaşırsak eğer düz muşta yada jop alabilirim.PM atın iletişime geçelim :) KARGO DÜŞÜNMÜYORUM;BABAMA GELİR DİREK ÇÜNKÜ =)
-
ne yapacaksın yau git bir demirciye yapsın sana birtane
-
Psikolojik manyak...
Biz lisedeyken kavgaya gittiğimizde kendi yaptığımız aletlerle kavga ederdik. Marangozdan sopa yaptırır içine jilet sokardık. Ama çok sağlam olurdu... Bezden topuz yapardık aynı mançika gibi bişey olurdu. Ama berbat acıtırdı. Arkadaşların vukuatleride vardı tabii >> Kurusıkıdan bozma silah yapıyordular. Hey gidi hey....
-
Yok manyaklık deil,zaten kavga içinde değil =) ben meraktan alıp kullanıyorum,ilgim var yani :D kavga için en kötü çıkarır kayışı şrak şrak geçiririm :D
Toplam Hit: 10329 Toplam Mesaj: 25