Nurdan Abla Çılgınlığı
-
Arkadaşlar youtube da rastladınız mı bilmem ama , dizi haline getirilmiş bir nurdan abla videosu var. Herkesin bakış açısı farklı tabi trajik bir konu aslında ama büyük bi kitle oluşturmuş kendine ve www.nurdanabla.com diye de fan sitesi açmışlar, yardım bile topluyorlar
Bu linte videolarından sadece biri http://www.youtube.com/watch?v=cd4ijYyEqWI&mode=related&search= youtube da 15 kadar videosu var ve her zaman yenileri ekleniyor..
-
Evet bende çok izledim alkolü fazla kaçıran ve ettiği küfürlerle beyeni toplayan hatta verdiğin site gibi fan club ı açılan bi ablacık :)
-
Bide bunun orhan modeli var :) http://www.youtube.com/results?search_query=sarapci+orhan&search=Search avatarimdaki gördügünüz sahsiyet :D sayemde tahribata kadar duyuldu ismi .) Manisada carsida cok populer bi kisiliktir kendileri :)
-
ibrahim tatlıses in ölüsünü.......................
-
omer1984 bunu yazdı:
-----------------------------ibrahim tatlıses in ölüsünü.......................
-----------------------------
Nurdan abla ölü diri dinlemio kayıyo da kayıyo kayıyo da kayıyo :D -
bu karıyı her sabah işe giderken veznecilerden beyazıta geçiş yolu var orda görüyorum!..yanında kırmızı tuborg ve bir erkek var..ulan ramazanda bile içti..bi gün yanına gidip resim çekilcem:)) koyarım bu konuya resmi
-
iMPaLa bunu yazdı:
bu karıyı her sabah işe giderken veznecilerden beyazıta geçiş yolu var orda görüyorum!..yanında kırmızı tuborg ve bir erkek var..ulan ramazanda bile içti..bi gün yanına gidip resim çekilcem:)) koyarım bu konuya resmi
ablamız meşhur olmuş fotoğraf şart tabi :) yanlız videoların bazılarında çok güzel aklı başında konuşuyor ilginç :) -
omer1984 bunu yazdı:
-----------------------------ibrahim tatlıses in ölüsünü.......................
o doğru bak.. güzel tespit -
şarapçı orhan abi nurdanıe ezer geçer.....
-
yaw nurdan ablamızın youtube ta tam 15 bölümü var :D fan sitesi bile açılmış kadına nasıl geçer :D
-
bu tam bi orospu çocukluğu adam allah korkusunu yitirmiş bir sokak piçi zavallı kadın üzerinden bizlere ana bacı sövüyo adresini mailini bilen varsa versin sevabınada kameraya çekelim arkadaşıda yayınlayalım youtubeda