folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nuri Alço Bayılttı Millet Alkışladı :)

Nuri Alço Bayılttı Millet Alkışladı :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

geçenlerde bi sabah programına denk geldim ece erken sunuyodu heralde yaf nuri alçomu ne davet edeceklerdi bi filmi gösterdiler

işte karıya göz dikti nuri abi sonra muhabbeti kurdu ilaçı koydu gazoza bayıltı karıyı kucakladı orda kestiler 

ordaki seyirciler baktım başladılar alkışlamaya gümbür kıyamet ıslıklar fealn trajedi mi komedi mi anlamadım :|

eğer nuri abi bunları yapınca alkış alıo ise halkta barış gelinini yolda yakalar tecavüz eder öldürür  :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Halk "bayıltıp değişik eğlemlerde bulunanları" alkışlıyor herzaman :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    demek onun için Coşkun Abi hiç sevilmedi o bayıltmadan direk oaya giriodu :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hacı kusura bakma ama çok şakşakçı bir milletiz adam öldürseler alkışlıyoruz ağlanacak halimize gülüyoruz yazık...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

kusra bakacak bişi yok öleyiz

bu programlarda para ile millet gidip kendini şebek yerine koyuo sonra adı halkın sesi oluo 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    iki arkadaş çocukluktan beri kardeş gibi yetişmişler yaşları 20 lere yaklaşmış bir kızı ikisi birden sevmiş kız ikisinede yüz vermemiş tabi ikiside budurumda kötü olmuşlar bir karar vermişler türk filimlerinde nuri alço modelini kendilerine seçmişler ve kızın arkadaş gurubuyla bir sekilde arkadaş olmuşlar kızın çıktıgı çocukla bayabi haşir neşir olmuşlar bunlar neyse ilerleyen günlerde bir parti olmuş bu uyanık iki kafadar partideki içkilerin içine uyku ilacı atmışlar neyse herkez bayılınca kıza tacavüz etmişler çıktıgı çocugunda götüne yumurtanın beyazını dökmüşler şaka olsun diye herkez uyanınca kız erkek arkadaşıyla ilişkiye girdini sanıp erkek arkadaşına haraket ederek onu uyandırmış erkek arkadaşı uyanır uyanmaz kıçındaki ıslaklık nedir diye etrafa sormaya başlamış bizim iki uyanıkta kıs kıs gülerken diğeri der biz seni gece s..tik bunun üzerine çocuk yapılan duruma gurunu yediremez ve iki  arkadaşıda öldürür polis beni s..ktiler vurdum der gelen adli raporda kıçındaki sıvısının yumurta oldugu anlaşılır kızda arkadaşından sikayetci olur kızada onun tecavüz etmedigi anlaşılır tecavüz edenler ölen iki genç oldugu adli tıp raporunda çıkar bu gençler ankara yaşamaktadırlar bu hikayeyi okudumda bayabi gülmüştüm ayrıca düşünmüştüm.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

echol hocam o kdar okudum gülecek bişi bulmadım sadece şunu düşündüm bunlar nie bütün kızlara tecavuz edip çocuğu kızın üstüne atıp bütün suçu ona atmamışlar

onu bırak yumurta akı yerine yumurta soksalardı böle bali komik olurdu :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    iki arkadaş çocukluktan beri kardeş gibi yetişmişler yaşları 20 lere yaklaşmış bir kızı ikisi birden sevmiş kız ikisinede yüz vermemiş tabi ikiside budurumda kötü olmuşlar bir karar vermişler türk filimlerinde nuri alço modelini kendilerine seçmişler ve kızın arkadaş gurubuyla bir sekilde arkadaş olmuşlar kızın çıktıgı çocukla bayabi haşir neşir olmuşlar bunlar neyse ilerleyen günlerde bir parti olmuş bu uyanık iki kafadar partideki içkilerin içine uyku ilacı atmışlar neyse herkez bayılınca kıza tacavüz etmişler çıktıgı çocugunda götüne yumurtanın beyazını dökmüşler şaka olsun diye herkez uyanınca kız erkek arkadaşıyla ilişkiye girdini sanıp erkek arkadaşına haraket ederek onu uyandırmış erkek arkadaşı uyanır uyanmaz kıçındaki ıslaklık nedir diye etrafa sormaya başlamış bizim iki uyanıkta kıs kıs gülerken diğeri der biz seni gece s..tik bunun üzerine çocuk yapılan duruma gurunu yediremez ve iki  arkadaşıda öldürür polis beni s..ktiler vurdum der gelen adli raporda kıçındaki sıvısının yumurta oldugu anlaşılır kızda arkadaşından sikayetci olur kızada onun tecavüz etmedigi anlaşılır tecavüz edenler ölen iki genç oldugu adli tıp raporunda çıkar bu gençler ankara yaşamaktadırlar bu hikayeyi okudumda bayabi gülmüştüm ayrıca düşünmüştüm.

Ben bunun farklı bir versiyonunu duymuştum yurtta çıkmış bu olay sonra çoçuk intihar etmiş die biliorm.Ankarada yaşadığını da ilk senden duyuyrm..

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    iki arkadaş çocukluktan beri kardeş gibi yetişmişler yaşları 20 lere yaklaşmış bir kızı ikisi birden sevmiş kız ikisinede yüz vermemiş tabi ikiside budurumda kötü olmuşlar bir karar vermişler türk filimlerinde nuri alço modelini kendilerine seçmişler ve kızın arkadaş gurubuyla bir sekilde arkadaş olmuşlar kızın çıktıgı çocukla bayabi haşir neşir olmuşlar bunlar neyse ilerleyen günlerde bir parti olmuş bu uyanık iki kafadar partideki içkilerin içine uyku ilacı atmışlar neyse herkez bayılınca kıza tacavüz etmişler çıktıgı çocugunda götüne yumurtanın beyazını dökmüşler şaka olsun diye herkez uyanınca kız erkek arkadaşıyla ilişkiye girdini sanıp erkek arkadaşına haraket ederek onu uyandırmış erkek arkadaşı uyanır uyanmaz kıçındaki ıslaklık nedir diye etrafa sormaya başlamış bizim iki uyanıkta kıs kıs gülerken diğeri der biz seni gece s..tik bunun üzerine çocuk yapılan duruma gurunu yediremez ve iki arkadaşıda öldürür polis beni s..ktiler vurdum der gelen adli raporda kıçındaki sıvısının yumurta oldugu anlaşılır kızda arkadaşından sikayetci olur kızada onun tecavüz etmedigi anlaşılır tecavüz edenler ölen iki genç oldugu adli tıp raporunda çıkar bu gençler ankara yaşamaktadırlar bu hikayeyi okudumda bayabi gülmüştüm ayrıca düşünmüştüm.

şehir efsanesi her ilde farklı mekanlarda farklı şekillerde anlatılır. hikayenin özü her s.kenin s.ktiği yanına kar kalmaz.(:

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

bikerede seda sayan da olmuştu ole bişey programına annesini kesen çocuk mu ne çıkarttı onu alkışlamışlardı

allahtan doktorun biri çıktı da ne alkışlıyosunuz sanki yaptığı çok iyi bişey flan bişeler demişti

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    vala halkımız tuhaf yaf belki orda atmosfer farklı gaza geliolar alkışlıolar :)

Toplam Hit: 1753 Toplam Mesaj: 12