Nuri Alço Bayılttı Millet Alkışladı :)
-
geçenlerde bi sabah programına denk geldim ece erken sunuyodu heralde yaf nuri alçomu ne davet edeceklerdi bi filmi gösterdiler
işte karıya göz dikti nuri abi sonra muhabbeti kurdu ilaçı koydu gazoza bayıltı karıyı kucakladı orda kestiler
ordaki seyirciler baktım başladılar alkışlamaya gümbür kıyamet ıslıklar fealn trajedi mi komedi mi anlamadım :|
eğer nuri abi bunları yapınca alkış alıo ise halkta barış gelinini yolda yakalar tecavüz eder öldürür :)
-
Halk "bayıltıp değişik eğlemlerde bulunanları" alkışlıyor herzaman :)
-
demek onun için Coşkun Abi hiç sevilmedi o bayıltmadan direk oaya giriodu :)
-
hacı kusura bakma ama çok şakşakçı bir milletiz adam öldürseler alkışlıyoruz ağlanacak halimize gülüyoruz yazık...
-
kusra bakacak bişi yok öleyiz
bu programlarda para ile millet gidip kendini şebek yerine koyuo sonra adı halkın sesi oluo
-
iki arkadaş çocukluktan beri kardeş gibi yetişmişler yaşları 20 lere yaklaşmış bir kızı ikisi birden sevmiş kız ikisinede yüz vermemiş tabi ikiside budurumda kötü olmuşlar bir karar vermişler türk filimlerinde nuri alço modelini kendilerine seçmişler ve kızın arkadaş gurubuyla bir sekilde arkadaş olmuşlar kızın çıktıgı çocukla bayabi haşir neşir olmuşlar bunlar neyse ilerleyen günlerde bir parti olmuş bu uyanık iki kafadar partideki içkilerin içine uyku ilacı atmışlar neyse herkez bayılınca kıza tacavüz etmişler çıktıgı çocugunda götüne yumurtanın beyazını dökmüşler şaka olsun diye herkez uyanınca kız erkek arkadaşıyla ilişkiye girdini sanıp erkek arkadaşına haraket ederek onu uyandırmış erkek arkadaşı uyanır uyanmaz kıçındaki ıslaklık nedir diye etrafa sormaya başlamış bizim iki uyanıkta kıs kıs gülerken diğeri der biz seni gece s..tik bunun üzerine çocuk yapılan duruma gurunu yediremez ve iki arkadaşıda öldürür polis beni s..ktiler vurdum der gelen adli raporda kıçındaki sıvısının yumurta oldugu anlaşılır kızda arkadaşından sikayetci olur kızada onun tecavüz etmedigi anlaşılır tecavüz edenler ölen iki genç oldugu adli tıp raporunda çıkar bu gençler ankara yaşamaktadırlar bu hikayeyi okudumda bayabi gülmüştüm ayrıca düşünmüştüm.
-
echol hocam o kdar okudum gülecek bişi bulmadım sadece şunu düşündüm bunlar nie bütün kızlara tecavuz edip çocuğu kızın üstüne atıp bütün suçu ona atmamışlar
onu bırak yumurta akı yerine yumurta soksalardı böle bali komik olurdu :)
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
iki arkadaş çocukluktan beri kardeş gibi yetişmişler yaşları 20 lere yaklaşmış bir kızı ikisi birden sevmiş kız ikisinede yüz vermemiş tabi ikiside budurumda kötü olmuşlar bir karar vermişler türk filimlerinde nuri alço modelini kendilerine seçmişler ve kızın arkadaş gurubuyla bir sekilde arkadaş olmuşlar kızın çıktıgı çocukla bayabi haşir neşir olmuşlar bunlar neyse ilerleyen günlerde bir parti olmuş bu uyanık iki kafadar partideki içkilerin içine uyku ilacı atmışlar neyse herkez bayılınca kıza tacavüz etmişler çıktıgı çocugunda götüne yumurtanın beyazını dökmüşler şaka olsun diye herkez uyanınca kız erkek arkadaşıyla ilişkiye girdini sanıp erkek arkadaşına haraket ederek onu uyandırmış erkek arkadaşı uyanır uyanmaz kıçındaki ıslaklık nedir diye etrafa sormaya başlamış bizim iki uyanıkta kıs kıs gülerken diğeri der biz seni gece s..tik bunun üzerine çocuk yapılan duruma gurunu yediremez ve iki arkadaşıda öldürür polis beni s..ktiler vurdum der gelen adli raporda kıçındaki sıvısının yumurta oldugu anlaşılır kızda arkadaşından sikayetci olur kızada onun tecavüz etmedigi anlaşılır tecavüz edenler ölen iki genç oldugu adli tıp raporunda çıkar bu gençler ankara yaşamaktadırlar bu hikayeyi okudumda bayabi gülmüştüm ayrıca düşünmüştüm.
-----------------------------Ben bunun farklı bir versiyonunu duymuştum yurtta çıkmış bu olay sonra çoçuk intihar etmiş die biliorm.Ankarada yaşadığını da ilk senden duyuyrm..
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------şehir efsanesi her ilde farklı mekanlarda farklı şekillerde anlatılır. hikayenin özü her s.kenin s.ktiği yanına kar kalmaz.(:
-
bikerede seda sayan da olmuştu ole bişey programına annesini kesen çocuk mu ne çıkarttı onu alkışlamışlardı
allahtan doktorun biri çıktı da ne alkışlıyosunuz sanki yaptığı çok iyi bişey flan bişeler demişti
-
vala halkımız tuhaf yaf belki orda atmosfer farklı gaza geliolar alkışlıolar :)