Nutuk"Taki Gizli Hitabe Ve 19 Sayısı
-
Bu metinde yer alan ''YİRMİ VAKİT'' ifadesini ilgi çekici bulan iki bilim adamı bir araştırma yapar.Vardıkları sonuç şaşırtıcıdır.Güneydoğu'da bir Kürt devleti kurmak için yola çıkan Abdullah Öcalan PKK'yı 1978'de kurmuştur.Öcalan 1999'da yakalanmıştır.Bir başka deyişle eylemlere başladığı yıl ile yakalandığı yıl arasında 21 sene vardır.Bu da Atatürk'ün ''YİRMİ VAKİT'' deyimine uygun bir zamandır.İki bilim adamının yorumuna göre,bu 20 vakit dolmuştur.Ve ülkenin bölünmesini engellemek için eyleme geçilmesi zamanı gelmiştir..................
ATATÜRK 20 vakit dolunca önlem alıN demişmi oluyor :) eğer yaşıyor olsaydı, onlara diğer devlet adamları gibi 3 5 çapulcu eşkıya demez hemen önlem alırdı.
en büyük prensiplerinden biridir yılanın başını küçükken ezmek...bunu kendi zamanındaki isyancıları sallandırarak ispatlamıştır.
hani şöyle demiş olsalar aklım alırdı...
20 vakit dolunca musul ve kerkük ü almanın vakti gelmiştir... hem şu an zeminde hazırdı pkk derken musul kerkük aradan çıkmış olurdu :)
19 un 1000 katıdır 57 19 un 3 katıdır,falan filan ..
aklıma şu geldi buda ATATÜRK çü ömer çelakılmı? biri kuran-ı kerimin şifrelerini yazar biri nutuk un şifrelerini .. bende insanın menfaatleri isimli bir kitap yazacağım...
-
arkadaslar kusura bakmayın ama ben hayatımda bu kadar salakça birşey daha görmedi. bu adamlar atatürk çüyüm diyorda, bazı tarikatların yaptığı gibi ne mok yemeye ebced cifir le uğrasıyorlar?
ben baktım ama hiçbi arkadas üzerinden geçmemiş. atatürkü kullanarak subayları etki altına alıp darbe rüyasını adamların hayellerine sokmaya çalısıyorlar. belki televizyonlarda bu haberleri duymazsınız ama böyle hurafeler çabuk yayılır. bir de askerlerle alakalıysa ki......
TÜM SEÇKİN TEMSİLCİLER MİLLETE HİZMET ETMEK YERİNE GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRMEMEKTEDİRLER.BUNLARIN KANUNLARA BİLFİİL UYMALARI GEREKTİĞİNİ BELİRTİNİZ.
ŞUNU SÖYLEYİNİZ:
YAKIN ZAMANA KADAR MEVCUT FAALİYETLERİ BAŞKA GÖZLE GÖRMEYE ÇABALAYANLAR ARTIK DURUMUN FARKINA VARMIŞLARDIR.KUMANDANLARIN (ASKERLER VE YÖNETİCİLER) HİZMET ETMELERİNE SİZ ENGEL OLUYORSUNUZ.OLAYLARI TAM OLARAK DÜŞÜNEN HER KİŞİ BUNUN NEDENİNİN HÜKÜMET OLDUĞUNU GÖRÜR.TÜM BAŞKANLIK SİSTEMİ BİZCE SUİSTİMAL EDİLMEKTEDİR.TOPLANACAK TARAFLAR SAYICA AZ OLSA BİLE AZAMİ SAYIDAKİ DÜŞMANIN KARŞISINDA DURMALIDIR.BU ÇAĞRIYI YAPMASI GEREKEN YÜZ BAŞILARDIR.BÜYÜK ŞEREFLİ CEPHE DÜŞÜNÜLMELİDİR.demek isteğimi daha iyi anlamanız için koyulaştırdım (: gecende bi yazı okudum yine forumda baya oldu gerçi ama bu sefer de ingiltereye boq atıp amerikayı aklamaya çalısıyorlardı. bunlarıda yutarsak mk bitmişiz biz
-
19 un 19 katı 361 olmasın sakın? :)
mantığa uygun sallamıosunuz bari matematiğe uygun sallayın :)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ve şimdide Matematik dehası holyone yaptığı 5 dakkalık araştırma sonucu, Atatürk ve 31 Rakami arasındaki bağıntıyı ilk defa kamuoyuna sunuyor... İnanmayan araştırabilir
6.8.1916 Mustafa Kemal, Bitlis ve Muş'u düşman elinden kurtardı. (sayilarin toplami 31 ediyor)
15.5.1919 İzmir'e Yunan'lıların asker çıkarması.(sayilarin toplami 31 ediyor)
24.8.1925 Gazi Mustafa Kemal'in ilk defa Kastamonu'da şapka giymesi. (sayilarin toplami 31 ediyor)
1922 Mudanya Mütarekesi'nin imzalanması. (1922 31 in katıdır)
1953 Atatürkün anıtkabire taşınması (sayılar 31 in katı)
11.09.1919 Mustafa Kemal, Anadolu ve Rumeli Müdafaayı Hukuk Cemiyeti Heyet Temsiliyesi Başkanlığı'na saçildi. (sayilarin toplami 31 ediyor)Not: Atatürke saygımız sonsuz, lafım bole abidik gubidik sayılar çıkarıp körpe beyinleri bulandıranlara... Kurandaki 31 şifresi ile devam edicez..
-----------------------------
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=36345
fazla söze ne hacet...
bu arada bende çorumluyum -
"*Nüfus Cüzdanı numarası 999814'tü.Bu sayı 19'un 52 bin 306 katı."
İyide Buradaki örnek mesela 19 Zun 52306 katı olmasından bi bok anlamadım ben zira 52306 Ne Alakadır 19 ile. Katı olması sonsuz bir rakamıda doğurabilirdi. Tamamen Rastlantısal rakamlar.
Örneğin burada ben bir Nutuk atayım Aynı Programda Hesaplasınlar, Bazı sayılarda sürekli tekrarlanma gibi drmlara rastlanabilir, Bu bir şifre ise Konuşmalarımızın Evrende bir yerde saklandığının ispatı olabilirmi acaba. Neyse yahu Kafayı sıyırtmayın bana şimci. :) Konyu Kısaca adam akıllı yormlayabilecek bir arkadaş olrsa yoruma bakmam gerekiyor sanırım.
-
adabınla takıl lan o malı yedirirm sana :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------19 un 19 katı 361 olmasın sakın? :)
mantığa uygun sallamıosunuz bari matematiğe uygun sallayın :)
-----------------------------9 katidir o yanlis yazilmis ayrica bu da yanlis 999814'tü.Bu sayı 19'un 52 bin 306 katı. burdaki
sayi 993814 olsa dogru olur sanirim
-
Feryad bunu yazdı:
-----------------------------İllaki İlahileştircez Bişeyleri....
Ağzımı Açmıyom Gine tmm leyn susutum :D
Biliyom Sonun'da Başıma Gelecek Olanı :D
( Konu Yüksek Bi Hit Alsın o Zaman Açarım Ağzımı :D )
-----------------------------
???Evet haklısın çok ilahlaştırıyoruz bazı ŞEYLERİ...İlahlaştırmasak Atatürk'ün kurduğu ülkede batıyı bile sollardık.NE yazık ki rahminde cin vara inanabilecek kadar geldik.Afferim...Çok ilahlaştırdığımızı herkez kabul eder sanırım.
-
ilginç
-
böyle birşeyin gerçekliğini hayal bile edemiyorum.. :|
Atatürk nerden bilsin apo itinin 78 de örgütü kurup 99 da tutuklancağını.. 20 vakit başka bişey için kullanıldı gibi geliyor bana(eğer gerçekse)..
bide adamlar kitap yazmış vay be..