Nvidia Geforce 8800 Tanınmıyor
-
merhabalar. bu akşam annemin hayır bedduasındanmıdır nedir bilgisayar nekadar kötü yüzü varsa gösteriyor bana.
ekran kartım çalışmıyor..
Hata kodu 0000002Bbirde şöyle birşey var Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) :/
Bios ekranını açtığımda ekranda bir sürü $ var yardım edin çıldıracağım :| -
git uyu olm :D
kartı cıkar tekrar tak ?
driverını sil baştan yükle ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
git uyu olm :D
kartı cıkar tekrar tak ?
driverını sil baştan yükle ?
-----------------------------yaptım hepsini
-
Yabancı sitelerde driverda sorun olduğunu falan yazmışlar ama nvidia böyle problemler yaratıomuş.
-
yascakucuk bunu yazdı:
Yabancı sitelerde driverda sorun olduğunu falan yazmışlar ama nvidia böyle problemler yaratıomuş.
-----------------------------Onun allah belasını versin..
-
up
-
kartını çıkart bitane poşetin icine koy yarına kadar beklet sonra eline eldiven giyip adam gibi tak kartı bas calışır.. oke ?
-
hocam anakartının modelini yaz bide biosun güncelmi kontrol et ..
uyumsuzlukta olabilir ..
olmadı birkaç sürüm onceki driverı kur ..
bios güncelse eskisini yükle
tabi suanda ki biosu , ne olur ne olmaz .. flashlarken gümlemesin ..
ama sorun ekran kartında gibi duruyor .. :|
ole poşete falan gerek yok saçma icatlarla başına iş cıkarma .. :) -
Amd-x bunu yazdı:
........
ole poşete falan gerek yok saçma icatlarla başına iş cıkarma .. :)
poşetin amacı üstünde elektrik varsa bile hiçbircisime değmemesi evdeki kardeşi ıvır zıvırın veya birkişinin şahsın ona dokunmaması ve büyük ihtimallede dolar işaretinin ekran kartının elektrik yediğinden dolayı meydana gelmesidir :)) buyüzden eldivenle tak dedim ve poşet önerisinde bulundum yani kimse dokunmasın mantığı -
Spyware__007 bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
........
poşetin amacı üstünde elektrik varsa bile hiçbircisime değmemesi evdeki kardeşi ıvır zıvırın veya birkişinin şahsın ona dokunmaması ve büyük ihtimallede dolar işaretinin ekran kartının elektrik yediğinden dolayı meydana gelmesidir :)) buyüzden eldivenle tak dedim ve poşet önerisinde bulundum yani kimse dokunmasın mantığı
donanım bilgine hayran kaldım .. güzel senaryo
arıza notlarıma koyucam ... :D:D
yük binmesinde karttaki voltajı bacaklardan pvc türü silgiyle alabilirsin ..
herkezin aklında bulunsun kasayı açtıktan sora üzerindeki statik elektiriği boşaltsın mutlaka ..
ram slotunda kesintiye bağlı yük binmesi poşetle giderilmez ne alaka ben onu anlamadım .. -
Amd-x bunu yazdı:
Spyware__007 bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
........
poşetin amacı üstünde elektrik varsa bile hiçbircisime değmemesi evdeki kardeşi ıvır zıvırın veya birkişinin şahsın ona dokunmaması ve büyük ihtimallede dolar işaretinin ekran kartının elektrik yediğinden dolayı meydana gelmesidir :)) buyüzden eldivenle tak dedim ve poşet önerisinde bulundum yani kimse dokunmasın mantığı
donanım bilgine hayran kaldım .. güzel senaryo
arıza notlarıma koyucam ... :D:D
yük binmesinde karttaki voltajı bacaklardan pvc türü silgiyle alabilirsin ..
herkezin aklında bulunsun kasayı açtıktan sora üzerindeki statik elektiriği boşaltsın mutlaka ..
ram slotunda kesintiye bağlı yük binmesi poşetle giderilmez ne alaka ben onu anlamadım ..
yazdığım yazıyı okuyamayacak kadar kıtsan ne yapabilirimki :)) sayın müridim :)))) baştan oku tekrarla kafanda canlandır sonra yazarsın ..