O Bir Sorun O Bir Problem Ama Yardım Bekliyor ...!!!
-
slm arkdaşlar uzun bizaman sonra aranızda olmak bana mutlulı,uk veriyor bi proglemim var onu sizinle paylaşmak isterim
x bi oyun sunucu sitesinden banlandım bu site java aplet kullanıyor oynasana php tababanlı bi site
sorun şu modemi deyiştirdim progsi yaptım ip deyiştirdim olamdı mac maker bile kullanıp mac adresimi bile deyiştirdim ama olmadıı
aynı durum gamegaerden sitesinddede geçerli oluyo ileri düzel bi bilgisayar kullanıcısı oldugumdan
regedit ayarları nı karman corman yaptım cözemedim sorunu buldum ve java ogrendim sorun şu harddiskime ban yemişim napsamda bu hdd banı kaldıra bilirim şimdi den tşk ederim
-
anladıgım kadarıyla adamlar senin hdd ıd banlamıs onu degişmek cok zor sanmıyorum ama yanılmıyorsam onu degişecen bi program vardı hatırlamıyorum ama yani format felan atman sorunu cözmeyecekdir
-
proglem? bu ne ya? :)
deyiştirmek kelimesinede hasta oldum:D
bide progsi varki bete ettin beni. Bi yerden k/y yapmadın değilmi yazıyı? -
belki de problem daha küçük çaplıdır.
cookie'lerini temizle cache'leri de temizle genel olarak web tarayıcına ait web'e dair herşeyi temizle ve dene. olursa bi dua et :) -
java applet senin harddisk seri nonu okuyacak yetkiye sahip degildir
-
naptıysam olmadı bütün herşeyi yaptım format attım fdisk cektim benim hhd banlı
ardadasın hddsini benim pc ye taktım düzeldii ama benim hdd banlı nasıl yapıccam onu bulamadım::DD -
kurudugn bi program yasaklmaış oalblir belki spybot kurmuşsan ona yasakla demişsen ondan olailbir belki
-
-
Şu anda internet tabanlı oyun uygulamalarında kullanılan en gelişmiş ban ve güvenlik sistemi punkbuster dır hardware seri numarandan ban atabilen tek sistem diye biliyorum o bile kırıldı ve sanmıyoorumki java applet içine enjekte edilebilsin koskaca program çünkü:D sen firefox fln bşaka bi browserdan girmeyi dene
-
hojam trojan uyarısı verdi haberin olsun
-
Bende antivirüs kurulu değil hoca.Varsa bende yedim sağlık olsunda :) Programı büyük bir download sitesinden buldum.Güvenilir yer yani.Rapidshare linki falan olsa hadi neyse.Program harddiskin volume idsini değiştirmek gibi maksadını aşan birşey yaptığı için heurastic zımbırtısı nedeniyle olabilir :)
Toplam Hit: 1867 Toplam Mesaj: 16