O Polisin ....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    usta sokakta içmeyin ülkemiz daha tam laik bi ülke değil hoş karşılanmaz ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bandit bunu yazdı:
    -----------------------------
    DJ_Alper bunu yazdı:

Olayı tam anlat kimse durduk yere kimseye tekme atmaz

o polis sana burda içmeyin kalkın felan demiştir terslemişsindir öyle almışlardır façanı zaten eğer dediğin gibi olduysa git savcılığa suç duyurusunda bulun buraya yazarak ne yapmaya çalışıyorsunki olay ı görmedik şimdi polisimi suçlayalım

Saçma

walla hiçkimseyi terslemedik zaten polisn ne ara geldiini hatırlamıorum direk daldı hacım:)

dayı gideceksin ozaman o polisin amirine anlatacaksın olayı baktın o bişi yapmıyor suç duyurusunda bulunacaksın polisin yaptığı yasal değil ( senin de yasal değil çünkü yazılı yazısız kurallar ahlak vardır bunlar yasada geçmesede mahkeme göz önünde bulundurur)ama sonuç olarak bilgi almadan bunu yapamaz polis gelip sana durduk yere kimlik bile soramaz yetkisi yoktur. her ne sebeple olursa olsun meskul mahalde silah atamaz havaya atamaz

vatandaşımız kuralları bilmediği için ses çıkarmıyo ben  emeklipolis çocuğuyum bu işleri iyi bilirim :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek

güzel bi macera ileride torunlarına anlatırsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Bandit bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

o polis sana burda içmeyin kalkın felan demiştir terslemişsindir öyle almışlardır façanı zaten eğer dediğin gibi olduysa git savcılığa suç duyurusunda bulun buraya yazarak ne yapmaya çalışıyorsunki olay ı görmedik şimdi polisimi suçlayalım

Saçma

walla hiçkimseyi terslemedik zaten polisn ne ara geldiini hatırlamıorum direk daldı hacım:)

dayı gideceksin ozaman o polisin amirine anlatacaksın olayı baktın o bişi yapmıyor suç duyurusunda bulunacaksın polisin yaptığı yasal değil ( senin de yasal değil çünkü yazılı yazısız kurallar ahlak vardır bunlar yasada geçmesede mahkeme göz önünde bulundurur)ama sonuç olarak bilgi almadan bunu yapamaz polis gelip sana durduk yere kimlik bile soramaz yetkisi yoktur. her ne sebeple olursa olsun meskul mahalde silah atamaz havaya atamaz

vatandaşımız kuralları bilmediği için ses çıkarmıyo ben emeklipolis çocuğuyum bu işleri iyi bilirim :)

yok dayı biz o ara işin gırgırındaydık hala sarhoşuzya zaten anca ayıldım hiç öle bidaa polisin yanına fln gidemezdim yani.sarhoş sarhoş:)

edit:yanlış anlama yane ben sadecee o polis için öle dedim yoksa polislerle bi sorunum yok:) 

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

Saçma

çok haklısın bence :) savcılıga benziyormu sence burası :) geçmiş olsun dayak yedin afiyet olsun :) 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Bi kanun vardı da adını unuttum  bir polis arkadaş söylemişti sokakta içki içmenin yasak oldugunu ve cezası oldugunu.  Çok abes bir yerde çok abes bir halde içiyorsanız belki o yüzden yapmışlardır sizi  serseri sanıp. Şikayetten falanda  birşey çıkmaz.  içki içen adama inanmazlar. Hertürlü zararlı çıkarsınız.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    kızma hocam ama iyi olmuş.
    Yahu içkiyi bu kadar ayağa düşürmeyin,yazda geldi çıkın evinizin balkonuna kurun masanızı için.o da mı olmadı gidin bi meyhanede için çok para tutmaz zaten.
    kantar doğru söylemiş insanlar çok rahatsız oluyorlar.siz orda içerken bir de müzik ,sürekli birilerine sataşmalar laf atmalar.hadi sen sataşmadın diyelim yine de insanlar rahatsız oluyorlar,millet sokakta rahat gezemiyor ,karısını kızını salamıyor dışarı bence biraz daha dikkatli olun bu konuda.
    unutma
    İçki İçmek Bir Sanattır!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    kaza olmustur kaza polisin bilmeden eli kolu carpmisdir :) bikerede beni 1 mayısda dovup kaza jopuyla yaralanan genc kız die tutanağa gecirmislerdi :) normal bole seyler

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    kızma hocam ama iyi olmuş.
    Yahu içkiyi bu kadar ayağa düşürmeyin,yazda geldi çıkın evinizin balkonuna kurun masanızı için.o da mı olmadı gidin bi meyhanede için çok para tutmaz zaten.
    kantar doğru söylemiş insanlar çok rahatsız oluyorlar.siz orda içerken bir de müzik ,sürekli birilerine sataşmalar laf atmalar.hadi sen sataşmadın diyelim yine de insanlar rahatsız oluyorlar,millet sokakta rahat gezemiyor ,karısını kızını salamıyor dışarı bence biraz daha dikkatli olun bu konuda.
    unutma
    İçki İçmek Bir Sanattır!

ek olarak..

evinizde için gerçekten şu mereti ama unutmayın içki amaç değil araçtır.muhabbetin yanında götürün.bende sevmiyorum sokaklarda içki içenleri.karışı kaldırıma geçiyorum.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    modada bizde içtik akoim :| bize karışan olmadı hemde 18-19 kişi müridlerle :F yunuslar fln geçti bi skm demediler :| ama sende demissin hoca azer bülbül fln çaldırmışsınız :F ne yaptıysa haklıdır polis :B
Toplam Hit: 4032 Toplam Mesaj: 29