O Ses Türkiye (Elnur Hüseynov)
-
Hocalar böyle bi ses ve yetenek çok nadir bulunur bence yarışmayı zaten bitirmiş adam ama sizde dinleyin görün istedim..
hem tip hem ses olarak dünya starlarından pek bi farkı olduğunu düşünmüyorum..
-
-
oksijen bunu yazdı
kız güzel sölüorda neden ingilizce konuşuyor ?
-yurt dışında yaşıyordur olm
+iide yurt dışında diye bu kıza hiç mi türkçe öğretmediniz amk
-
hacı abi bugün bunu izledim bende nedir o ya insanın tüyleri diken diken oluyor, Yiğido zeynepte o biçim bu sırf bu ikisinin kapışması için izlenir :D
-
Ebru Gündeş'i seçip aptallığını kanıtladı.
-
Benim Anlamadığım bu adam nasıl o ses Türkiye'ye katıldı. Bu adam 2008 yılında Eurovision finalinde Azerbaycan'i temsil ediyor. Yani orda şarkı söyleyen birisi ??? ( YouTube'a elNur ve Samir Eurovision yazın çıkıyor mobildeyim )
-
CorretzA bunu yazdı
Benim Anlamadığım bu adam nasıl o ses Türkiye'ye katıldı. Bu adam 2008 yılında Eurovision finalinde Azerbaycan'i temsil ediyor. Yani orda şarkı söyleyen birisi ??? ( YouTube'a elNur ve Samir Eurovision yazın çıkıyor mobildeyim )
Büyük haksızlık o zaman sırf para için girmiş demekki
-
Atakan bunu yazdıCorretzA bunu yazdı
Büyük haksızlık o zaman sırf para için girmiş demekki
http://youtu.be/eo0VrY5C-ow Adamın sesinin aynısı ama tipi tam benzetemedim Makyajdan dolayı .
-
Belki Reza amca ithal etti :)
-
Kutikula bunu yazdı
Ebru Gündeş'i seçip aptallığını kanıtladı.
-
dün bunu izlicektim kaçırmıştım bakayım